Big Farm

Sziasztok!

Március eljött, a játékban még több munka, és még több szórakozás vár rátok! Íme a legújabb, február végi frissítés, a Goodgame Bigfarm hivatalos fórumáról:


Prime Day: Meglepetés-Láda

Mostanáig a meglepetés-láda csak Benny Buddler különleges ajánlatában volt elérhető. Ezentúl különleges bónuszként arany vásárláskor is megkaphatjátok őket.
Bemutatjuk nektek az új Prime Dayt: Meglepetés-láda! Éljetek a lehetőséggel és szerezzétek meg a meglepetés-láda különleges ajándékait.


A meglepetés-láda felületének átdolgozása

A korábban már említett új Pime Day-el egyszerre akár több meglepetés ládát is megkaphattok. Ezeket tárolni is kellene valahol, igaz? Erre való a gyűjtődoboz. Ha több mint egy meglepetés ládát kaptok, mostantól a gyűjtő dobozodban találhatjátok meg őket ahol ki is nyithatjátok. Persze, ahogy ez a gyűjtődoboznál lenni szokott, ti nem helyezhetitek át kézzel a meglepetés-ládát a gyűjtődobozba.
Továbbá, mostantól miután megkaptátok az ajándékot, ugyan abból a párbeszéd ablakból több meglepetés ládát is vehettek, így nem kell újból és újból megnyitni az event ablakát ha ismét meglepetés ládát akartok venni.

Bejelentés a második farmmal kapcsolatos változásokról

Szeretnénk minden játékosunkat értesíteni arról, hogy a második farmot hamarosan megújítjuk. Ezért elhelyezünk egy bejelentés gombot, ami előzetesen tájékoztatást ad minden történésről, ami a farm átalakításával kapcsolatos.
Ez az új gomb a felhasználói felület alján lesz található.
A bejelentésben épület változtatásról kaphattok információkat, így eltudjuk magyarázni részletesen mi fog történni a régi épületekkel.
Ha ez a gomb zavar titeket, lehetőség lesz annak elrejtésére, miután elolvastátok a bejelentést. 

Játszatok továbbra is, és zsebeljétek a jutalmakat!

Hamarosan újra jelentkezünk, ezúttal a legfrissebb márciusi Update-tel! 

Jó játékot! =)

Címkék: játék játékok különleges ajándék goodgame játékok big farm goodgame big farm prime day bigfarm big farm leírás meglepetés láda benny buddler goodgame event goodgame leírás goodgame blog big farm frissítés big farm 2014 második farm arany bónusz

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr435839978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása