Big Farm

Sziasztok Farmtulajdonosok!

 

A Big Farm hivatalos oldalán a tegnapi napon újabb frissítésről lehetett olvasni. Ezt mutatjuk be nektek most:

Prime Sale


Mindig is olyan akcióról álmodtál, ami az egyes farmok felfejlesztésében segíthet?
A Prime Sale pontosan ezt valósítja meg, ahol ezáltal könyvtári könyvektől kezdve számtalan dolgot szerezhettek majd meg. Ne várj túl sokat, az akció csak egy darabig elérhető.

Big Farm üzletek

A bazár már nyitva van!
Már biztosan ismeritek Mónika átmenetileg elérhető különleges ajánlatait, mostantól egy új kereskedő fogja meglátogatni farmotokat és még több nagyszerű ajánlatot fog nektek szállítani.
Omar Al-Tajer nem csak dollárt vált majd aranyért, de lehetőségetek lesz különböző prémium tárgyakat is vásárolni nála nagyon alacsony áron! Akár 100%-os árcsökkenés is lehetséges, tehát tartsátok a szemeteket Omaron, hisz ki hagyna ki bármit, ami ingyen van, nem igaz?
Monikához hasonlóan csak egy bizonyos ideig lesz elérhető az ajánlata, majd átvált a következő véletlenszerű ajánlatra. Omar feje fölött láthatjátok majd mennyi idő van még hátra az ajánlatából.

Prime Day változások: Dollár, tapasztalati pont és exkluzív Dísztárgy ajánlat

Abban a Prime Day ajánlatban, ahol tapasztalati pontokat és dollárt kaphattatok, mostantól szintetekre szabott jutalmakat kaphattok, ha feltöltitek a vizes tankot.
Mindezek felett az exkluzív ajánlat (ahol a madár etető dekorációját kaphatjátok meg) mostantól több játékos számára is elérhető lesz. Természetesen véletlenszerűen fog felbukkanni, mint eddig is, viszont még több játékosnak lesz lehetősége arra, hogy ezt az ajánlatot láthassa.

Ezeken a fontosabb változtatásokon kívül még néhány apróbb hiba is javítva lett a játékban. Íme a rövid lista róluk:

  • Kijavítjuk a vadnyugati szélmalom néhány hibás animációját.
  • Néhány ikon amikor ráközelítettetek túlságosan kicsinek látszott,- ezt most kijavítjuk.
  • Néhány épület eszköztippje nem látszódott rendesen. Ez még egyszer nem történhet meg.
  • Nagyon sok apró display hibát a dísztárgy toronnyal kapcsolatban is kijavítunk.
  • A chat elérhetetlenségét okozó hibát is kijavítjuk.
  • A bánya grafikai hibáit megszüntetjük.
  • A "Trükk vagy jutalom" reakciós hibáit kijavítjuk.
  • Ha az animáció ki van kapcsolva, az épületek nem fognak mostantól füst felhőt kibocsájtani.
  • A munkások apró ikonja mostantól már normális méretben látható.
  • Az a hiba, ami akkor jelentkezik ha belépsz a dísztárgy toronyba és ami miatt az építkezések nincsenek kész most ki lesz javítva.
  • Miután beléptetek a játékba a megtekintési helyzet ismét a régi lesz, így a képernyő jelentős felén nem az eget kell majd látnotok.

Címkék: játék játékok farmos játékok tapasztalati pont dísztárgy big farm big farm játékok big farm játék goodgame big farm prime day bigfarm prime day változások big farm üzletek goodgame big farm játék

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr625846323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása