Big Farm

Sziasztok Big Farm rajongók. Ezúttal egy jövő heti frissítésről érkezett hír. Március 18-án néhány új dolog és változás kerül be kedvenc farmos játékunkba. Íme a hivatalos összefoglaló:

Változások a farm kisegítők felhasználói felületén

Mostanáig, alig volt észrevehető melyik farm kisegítő aktív a farmotokon és nekik milyen hatásuk van a farmra.
Most ezen változtatni szeretnénk, ezért elhelyezünk néhány elemet a felhasználói felületen, annak érdekében, hogy biztosan láthassátok melyik farm kisegítő aktív éppen és milyen termelési bónuszt ad.

A termékek összegyűjtését követően mostantól lesz egy kijelző az állapot jelzőn, ami megmutatja ha több elemet gyűjtötök éppen. A termelési panelben (pl.:a malom vagy a vetőmag kiválasztás ablakában) mostantól egy további ikont fogtok látni, ami megmutatja ha a farm kisegítő épp aktív.
Ezenkívül még több infót találhattok majd az info panelben,amit az "i"-n keresztül a kör menüben nyithattok meg. Ez az ablak megmutatja majd az alaptermelést és azt mennyit adunk ezen felül még, így láthatod mennyivel több termelést kapsz.

A boldogság formula módosítása

A munkások nem örülnek annak, hogy nem kapnak elég dekorációt, így minden igyekezetük fölösleges, annak érdekében, hogy a termelési költség ne növekedjen. Úgy érzik, arra vannak kényszerülve, hogy emeljék a termelési költséget, különösen akkor ha figyelmen kívül hagyjátok azt a kérésüket, hogy elhelyezzetek néhány dísztárgyat a farmotokon.

A boldogság formulán változtatunk egy kicsit. A maximum értéke a termelési költségnek nem + 300% kal fog zárulni, hanem felemeljük +500%-ra, azok számára, akik egyáltalán nem raknak ki semmilyen dísztárgyat a farmukra. A termékek termelés így még drágább lesz számukra.
Továbbá nem lesz lehetséges -100%-os csökkentést elérni, tehát egy minimális költséget mindig be kell majd, hogy ruházz, amikor termelsz.
A 2 szélsőség közöttieknek ez a változás akár némi enyhülést is hozhat, mivel így minden egyes már meglévő boldogság pont után apróbb csökkenést kaphatnak. Ez leginkább a kezdő szinteteken lévőknek okozhat könnyebbséget.

Tehát mindezt összefoglalva, ez azt jelenti, hogy azon játékosok, akiknek egyáltalán nincs dísztárgya a farmján, a termelési költség akár +500%-ot is elérheti. Azon játékosok, akiknek nagyon sok dísztárgy van elhelyezve a farmjukon nagyjából de nem pontosan -100%-ot érhet el a termelési költsége, így nekik csak egy minimális költséget kell költeniük termeléskor és mindenkimás, aki a két szélsőség között van, több csökkentést fog kapni boldogság pontonként mint előtte.

Új eredmények

Már régóta vártatok rá - most valóra válik!
Kettő további matricás csomagot adunk hozzá a játékhoz, ami magában foglal 8 vadonatúj eredményt és a hozzá tartozó matricákat, amit a matrica gyűjtő füzetedbe ragaszthatsz. Ahogy eddig is, az egyik eredményt elrejtjük.

A matricás csomagok csak egy megfelelő eredmény szint elérése után aktiválódnak. Az új matricás csomagokban található eredményekkel, újabb matricás pontokat és új ajándékokat kaphattok.

További apróbb változások a felhasználó felületen

A víz feltöltős Prime Day során kapható bónuszinformáció most még világosabb és pontosabb lesz, így mostantól azonnal láthatjátok hogyan is hat ez bónusz a játékotokra.
Továbbá Monica pénzügyi ajánlatán külsőleg változtatunk egy kicsit. 

Címkék: játék játékok ajándékok monica lányos játékok stratégiai játékok farmos játékok dísztárgy csajos játékok goodgame játékok big farm big farm játékok big farm játék goodgame big farm ínyenc farm prime day bigfarm menedzsment játékok ingyen farmos játék ingyen farmos játékok farmos játékok ingyen big farm farmos játék boldogság formula farm kisegítők matricás csomagok boldogság pont

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr965859142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása