Big Farm

A Big Farm hivatalos fórumán újabb friss, ínyenc hírt olvashatunk, melyben az ínyenc farm beharangozójáról van szó. A mai napon két új kertet a mandulás kertet illetve az őszibarackos kertet mutatták be. Íme a fontosabb paraméterei, információi a kerteknek:



Mandulás kert



Méret: 7x7
Szükséglet: Trágya
Termék: Mandula, Levelek
Termelési idő: Közepes (2-6 óra)
Elérhető szintek: 6 + 1 tervező
Építkezési határ: Nincs
1-es szinten szükséges munkások: kb. 5


Őszibarackos Kert



Méret: 7x7
Szükséglet: Trágya
Termék: Őszibarack, Levelek
Termelési idő: Hosszú (több mint 6 óra)
Elérhető szintek: 6 + 1 tervező
Építkezési határ: nincs
1-es szinten szükséges munkások: kb.7



Amint látjátok, mindkettő kert ugyan akkora mérettel rendelkezik, hasonlóan a főfarm kertjeihez. És itt is trágyára lesz szükségetek a mandula és az őszibarack termeléshez, amiket a pékségben dolgozhattok majd fel.
Míg a mandulás kert termelési ideje közepes lesz, az őszibarack hosszabb idő alatt érik meg, így ez ideális éjszakára vagy ha hosszabb ideig nem vagy a farmodon.

Mindkét kertnek 6 sima szintje van, és egy tervezős szintje (utolsó, 7.szint). Építési limit nincs, tehát mindkét kertből tetszés szerinti mennyiséget építhettek a farmotokra.

Ne feledjétek, hetente többször frissítjük blogunkat.

Amint egy új hír lát napvilágot, mi itt közöljük nektek. Érdemes hát naponta visszatérni, és persze játszani! Jó kertészkedést kívánunk mindenkinek!

Címkék: hírek levelek mandula őszibarack trágya farm játékok goodgame játékok big farm big farm játékok big farm játék ínyenc farm bigfarm bigfarm játék farmos játék őszibarackos kert mandulás kert termelési idő főfarm kert

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr1005866777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása