Big Farm

Sziasztok Big Farm játékosok!

A hivatalos fórumon kiadott frissítés a következőeket írja le:

A horizonton közeleg a hajó! Kikötőnkbe fut, sok érdekességgel a fedélzetén. Lássuk mit hoznak nekünk a tengerészek.

Újdonság: A hajó

Ezennel aktiválni fogjuk az új környezet első szereplőjét: a hajót.

A kapitány, apró tengeri kedvencével karöltve olyan ajánlatokkal készül, melyet szinte nem is lehet visszautasítani. Az időnként megjelenő hajót megpakolhatod saját termékeiddel, s ezekért busás jutalomra számíthatsz.

Részletek:

  • A kapitány megérkezik hajójával a farmodhoz közeli kikötőbe.
  • Amint a hajó megérkezett és online vagy: egy számláló mutatja majd mennyi időd van a rakomány feltöltésére.
  • 6 rakományt kell feltölteni a teljességhez. Minden teljesített részért jutalomban részesülsz. A teljes rakomány időben történő feltöltéséért extra jutalomban lehet részesülni.
  • A teljes rakomány feltöltéséhez szükséges eszközök minősége a játékosszinttől függenek, rendelkezésre álló farmtípustól viszont nem. Tehát bármely meglévő farmról származhatnak.
  • Betöltött rakományokért és a teljes rakomány feltöltéséért dollár és (teljes rakománynál) tapasztalati pontok nyerhetők.
  • A tele hajó kifut, és csak 6 óra múlva jön vissza legkorábban. A kikötő felett kijelzett idő majd ehhez fog kapcsolódni. Az idő lejártával a hajó visszatér és megvárja, amíg újra be nem jelentkezel - akkor is, ha épp offline vagy az érkezése alatt. A megérkezése után első bejelentkezésedet követően ismételten 6 órát vár az indulásig.


A hajó első verziója még elég független a többi újdonságtól amivel készülünk, de amint a többi tartalom bemutatásra kerül, a küldhető rakomány bővülni fog, s új díjakkal is találkozni fogtok. Addig érdemes ismerkedni a hajózással és érdemes a kapitány bizalmába férkőzni.

 Újdonság: Sertésmentés

Vicky Ventura szörnyű hírt hozott. Az egyik kismalac lebetegedett és mihamarabb gyógykészítményekre van szüksége! Segíts Vicky-nek a gyógyfüvek gyűjtésében! A játékosszinttől függően különböző mennyiségű gyógynövények gyűjthetők, és a jutalom mértéke is ettől függ majd.

 Új: Slide Up értesítések

Bevezetünk egy új értesítési rendszert, amely a jövőben remélhetőleg rengeteget fog Nektek segíteni!
A játék egy kis felügró ablakon keresztül fog Benneteket mindenféle körülöttetek történő eseményről értesíteni és azokra emlékeztetni. 
Sok újdonság bevezetését tervezzük. Kezdésképpen, egy emlékeztető, amely tudatja Veletek, hogy a küldetések mindig elérhetőek, de több érdekes információt is szeretnénk hozzáadni, például ezt ha egy szövetkezeti projekt kezdődik vagy a végéhez közeledik. Mindezt anélkül, hogy a játékmenetet megzavarná. 
Az értesítők a képernyő jobb alsó sarkában fognak megjelenni, a Küldetések/Kutatások terület felett, és rövid idő után maguktól eltűnnek majd. Mindez nem fogja megzavarni a játékot. Természetesen manuálisan be tudjátok majd zárni az értesítéseket.

Ha nem vagytok nagy rajongói az új értesítéseknek, akkor bármikor ki tudjátok azokat kapcsolni az Opciók menüben. Azonban mindenképpen kísérjétek figyelemmel a Hivatalos Bejelentéseket, nehogy lemaradjatok az újításokról és a legizgalmasabb újdonságokról!

 További módosítás a küldetésekben

További finomításként a játék megszámolja a befejezett küldetések típusát azoknál a játékosoknál, akik részt vesznek a küldetésben, és azt a típust fogja következőnek besorolni, melyet eddig a legkevesebbszer teljesítettnek érzékel. Ha több paraméter egyezik és a játék nem tud döntést hozni ezek alapján, akkor a szerencsére van bízva a küldetés típusa. Ahogy tervezzük, kijelentkezés után ez nullázódik, s bejelentkezéskor új lapokkal indulsz.

 Hibajavítások és más változások
Bizonyos esetekben a bánya grafikája nem frissült a tervezett módon, így a csille akkor is látszódott, ha épp folyt a bányászat. Ezt javítjuk.Ha küldetés alatt valamiért kapcsolati hiba lépett fel, akkor a küldetés rangsorolása nem mindig tükrözte a helyes eredményeket. Ez sem fordul többet elő.

 

Forrás: hivatalos oldal

Címkék: hírek frissítés kereskedelem dollár hajó események június 2014 kapitány farm bányászat küldetések jutalmak rakomány farmos játékok tapasztalati pont big farm big farm játékok big farm játék eventek farmkezelő bigfarm játék farmos játék sertésmentés slide up értesítési rendszer hajó érkezik

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr296264041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása