Big Farm

Sziasztok!

A mai bejegyzésünkben egy nagyon rövid frissítésről adunk jelentést. A frissítés érinteni fogja a Big Farm hajó eseményét, továbbá a betanító részben történt egy kisebb változás.

A jövő héten várhatóan egy új dekoráció érkezik a játékba!


 Változások: A hajó

A termékek mennyisége, amellyel a raktárban rendelkeztek, mostantól a hajó ablakában is megjelenítésre kerül, hogy egyszerűbben tudjátok a következő szállítmányt tervezni. Ez egy eszköz-tipp segítségével lesz megjelenítve minden egyes terméknél.


 Változások: Tutorial

A tutorial betöltési ideje, azon játékosok számára, akik még nem fejezték be azt, jelentősen javulni fog. Valamint kijavítottuk és helyesbítettük a feladatok leírását is. 

Mindenkinek jó játékot!

(forrás: hivatalos Big Farm fórum)

Címkék: hírek játék tutorial hajó online játék big farm big farm játékok big farm játék goodgame big farm bigfarm bigfarm játék hajó érkezik hajó frissítés hajó esemény big farm hajó big farm hajó esemény big farm tutorial big farm betanító

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr166294358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása