Big Farm

Frissítés június 18-án

 2014.06.20. 16:22

Sziasztok farmerek!

Újabb frissítés érkezik 2014. június 18-án a Big Farm játékba. Érdemes hát a következő hetekben figyelni a játékot! Nézzük a hivatalos Big Farm fórumon közzétett frissítés tartalmát:

Könyvtár: Új könyvek az ínyencfarmhoz, és egy új könyv a főfarmhoz

Elcsodálkoztál valaha azon, miért nem léteznek vadvirág kézikönyvek? Nos, miután a Küldetések miatt egy megnövekedett kereslet mutatkozott a vadvirágok után, úgy döntöttünk, hogy eljött az idő. Egy új vadvirág kisegítő vár rátok a könyvtárban.

De ez nem minden! Egy teljesen új részleget hozunk létre az ínyencfarmról és annak terményeiről a könyvtárban. Érdekelnek az új sütési trendek és etetési fejlesztések a szamarakkal, kacsákkal és kecskékkel kapcsolatban? Akkor vess egy pillantást az új kézikönyvekre a könyvtáradban!

Kérlek ne csodálkozzatok majd, páratoknál lehet, hogy megváltozik kicsit a könyvtár kinézete. A fenti változások miatt, lehet, hogy a könyvtár máshogy lesz megjelenítve, a hozzáadott kézikönyveknek és a szintenként eltérő vizuális fejlesztésnek köszönhetően.


Dekoráció, dekoráció, no és még több dekoráció!

Kicsit már unjátok, hogy csak a bozótost nézitek? Elgondolkoztatok valaha azon, hol szárítják munkásaitok a mosott ruháikat? Hat új dekorációt fogunk hozzáadni a játékhoz - négyet dollárért, kettőt pedig aranyért vásárolhattok majd meg. Még pedig a következőket:

  • Szárító kötél (7x3, 19 boldogság)
  • Mérleghinta (6x3)
  • Hinta (5x4, 28 boldogság)
  • Antik lámpaoszlop (4x4)
  • Hőforrás (5x5, 72 boldogság)
  • Virágzó bokrok (5x4)


Küldetésekhez kapcsolódó szabályozások

Mostantól egyértelműbb lesz, hogy a garázsban fejlesztett gépek hogyan is számítanak bele a küldetések után kapott jutalmakba. Direkt a Jutalmak mellett lesz majd egy "i" gomb, mely további információkkal lát el Benneteket a bizonyítványokkal és elismertségi pontokkal kapcsolatosan. "Valóban működik a traktor kisegítője?" Mostantól Te magad is leellenőrizheted.

A Ranglistához hozzáadunk egy kis színt, valamint egy kisebb ablakot is, ahol láthatjátok, hogy mennyi elismertségi ponttal és bizonyítvánnyal rendelkeztek. És újból rá tudtok majd kattintani a játékosnevekre - ez lehetővé teszi, hogy megnyissatok egy ablakot, melyben az adott játékos információit láthatjátok majd.

Prime Spending-gel kapcsolatos változások

A Prime Spending Eventben mostantól az általad birtokolt arany aktuális mennyiségét is figyelembe veszi a játék és ezek alapján lesznek meghatározva az egyes szintek követelményei és jutalmai.

Új: Értesítések a szövetségi jelentkezésekről

A szövetkezeti vezetők és a helyettesük mostantól több helyen is látják majd az új jelentkezésekkel kapcsolatos értesítéseket. Az értesítések a többjátékos funkció gombnál és a szövetkezeti tagok és jelentkezések megfelelő ablakában fognak megjelenni, és csak akkor tűnnek el, ha a vezető vagy helyettese a jelentkezést elolvasta és azt elfogadta vagy elutasította.

Bug javítások

  • A prémium folyékony-trágya nem mutatta megfelelően a termésnövekedést. Ez javításra került.
  • A hajó időzítője adott körülmények között hibásan jelent meg. Ugyancsak javításra került.
  • Egy, a matricás-könyvből eltűnt eszköztipp visszahelyezésre került.
  • A küldetési ranglista olykor hibásan az előző heti adatokat mutatta, az adott küldetés helyett. Ez többször nem fordulhat elő.
  • A könyvtári kézikönyvekhez és a farm gépek hatásaihoz tartozó eszköztippek néha hibás értékeket és hatásokat mutattak.


A frissítés várható időpontja: 2014.06.18 9:00 és 11:00 között.

Mindenkinek jó szórakozást a frissített Big Farm játékhoz!

Címkék: frissítés játék event játékok könyvtár online játék küldetések dekorációk farmos játékok hőforrás mérleghinta értesítések szárító kötél big farm goodgame big farm eventek hibajavítások bigfarm farmos játék big farm leírás prime spending szövetségi jelentkezések big farm event big farm eventek big farm küldetések big farm események big farm hírek virágzó bokrok big farm dekorációk big farm könyvtár

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr646389903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása