Big Farm

Sziasztok farmerek!

A legújabb frissítés 2014. július 14-én érkezik a Big Farm farmos játékba (forrás: hivatalos fórum). A frissítés most a szerencsekerékben fog némi pozitív változást hozni! :)

Szerencsekerék ranglista

A szerencsekerék kap egy ranglistát is a frissítés után. Minél több zsetont elpörgettek, annál előkelőbb helyen fogtok állni ezen a ranglistán. Viszont a többi játékos helyezését nem láthatjátok, csakis a saját helyezést, illetve egy kis mutatót, ami azt mutatja hogy az utóbbi időben felfelé vagy lefelé mozogtatok a ranglistán.


A ranglista jutalmai

Természetesen nem szeretnénk úgy bevezetni egy új ranglistát, hogy ahhoz ne társítsunk klassz jutalmakat is! A ranglista alapján 3 csoportot fogunk díjazni az event során.
1-es csoport jutalma (Első 5 játékos a ranglistán)
Egy csodás jutalom az igazi szerencsekerék rajongóknak: Egy igazi különlegesség, az ír tyúkól. Ez a különleges ól különféle előnyökkel rendelkezik a sima tyúkóllal szemben, például jobb értékek és két tervezős szint. Ezenkívül kapnak még egy arany Monty-zászlót is, és természetesen a 2-es és 3-as csoport jutalmait is!
2-es csoport jutalma (5-60. helyezett a ranglistán)
Ha nem sikerült bejutni az első 5 közé, még mindig elég jó ajándék vár rátok: a kobold banda dísztárgya. Ez egy exkluzív dísztárgy, amit csak a szerencsekerekes ranglistán szerezhettek meg. Jár mellé még egy ezüst Monty-zászló, és a 3-as csoport jutalmai.
3-as csoport jutalma (60-500. helyezett a ranglistán)
Az legjobb 500 valami TP-növelőt kap, ami sokat segíthet nekik a munkában. És természetesen egy bronz Monty-zászlót is kapnak.


Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a díjak csak az event végeztével kerülnek kiosztásra s az event végén lévő ranglistát vesszük alapul!

Különleges zsetonos ajánlat

  • Új ajánlat, ami azoknál a játékosoknál jelenik meg, akik még nem vettek egyszer sem aranyat. A következő aranyvásárlásért felajánlunk nekik pár zsetont, így rögtön neki is kezdhetnek a pörgetésnek a szerencsekeréken.

Más változások és hibajavítások

  • A szerencsekeréknél a főnyeremény pörgetésnél ki is lesz írva hogy a pörgetés ingyenes.
  • A jövőben eldönthetitek hogy egyesével pörgettek a keréken, vagy egy új gombra kattintva egyszerre elpörgetitek az összes zsetont a főnyeremény pörgetésig (tehát egyszerre max. 8-at).
  • A kerék animációja kikapcsolható lesz, ezzel kicsit gyorsabbá válik a pörgetés.

Jó játékot mindenkinek!

Címkék: frissítés játék zseton nyeremény játékok ranglista böngészős játék szerencsekerék főnyeremény pörgetés farmos játékok dísztárgyak big farm big farm játék goodgame big farm hibajavítások bigfarm bigfarm játék farmos játék kobold banda ír tyúk monty zászló zseton ajánlat szerencsekerék játék

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr416504317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása