Big Farm

Szövetkezeti változások

 2014.07.13. 09:05

Sziasztok!

A mostani frissítésben leginkább a szövetkezetnél történnek változások a Big Farm játékban. A kezdőjátékosok örülhetnek majd leginkább az update-nak:

Jutalom a szövetkezeti szintlépésért

Az update után minden szövetkezeti szintlépésért kis jutalom jár, mely a következőket tartalmazza:
- 150 arany
- 5000 dollár a szövetkezeti szint számával megsokszorozva
Például ha a szövetkezeted 29-es szintről 30-as szintre lép, 150 aranyat és 145.000 dollárt kap. (A játék szintlépéskor a régi (a példában a 29-es) szinttel számol!)

További farmgép szintek!

Minden farmgép a 7. szintig lesz fejleszthető, tehát a bizonyítványokra és szerszámokra még nagyobb szükség lesz!

Szövetkezetet kereső játékosoknak

A szövetkezetbe belépni kívánó játékosoknak lehetősége lesz megjelölni saját magukat a ranglistában. Ezt a "többjátékos funkciók" gombon keresztül lehet majd elérni a megfelelő ikonra kattintva. Továbbá szövetkezetet is lehet majd keresni a ranglistán keresztül. Ez sokkal egyszerűbbé teszi majd a csatlakozást és a keresést, a játékosok és a szövetkezetek dolgát is hivatott egyszerűbbé tenni.

Küldetések ismételt hangolása!

Egy kis változtatást hajtunk végre a Big Farm küldetések díjazásában, hogy könnyebben elérhetőek legyenek az új farmgép szintek is. A küldetésekért kapható bizonyítványok számát növeljük tehát. Továbbá a vadvirág küldetések és a kukorica küldetések díjait is növeljük, hogy egy kicsit jobban megérje a nevezés. A párosításon ismét javítunk, tovább tökéletesítjük a küldetésben részvevők aktivitás szerinti csoportosítását.

Egyéb apróbb változtatások

  • Animáció készült a hajóhoz, érkezését és távozását az update után látni lehet majd!
  • A garázs ikonja kiegészül a farmgép építésének kezdete után az elkészüléséhez szükséges idővel. Ezt ezentúl majd látni lehet!
  • Átnevezzük a "Működési költséget" "Termelési költséggé", hogy egy kicsit egyértelműbbé váljon mit is takar.
  • A boldogságpontok kijelzője átalakul egy hajszálnyit. Az "Összes" helyett "Boldogság" fog szerepelni. A boldogságpontok panelén a farmgépek is fel lesznek sorolva.
  • Omar ajánlatai tartalmazni fognak Ínyencfarmos termékeket is.

Forrás: hivatalos Goodgame Big Farm fórum

Mindenkinek jó szórakozást a játékhoz!

Címkék: frissítés update garázs küldetések szerszámok jutalmak bizonyítványok szövetkezetek big farm big farm játékok big farm játék goodgame big farm ingyen big farm bigfarm goodgame bigfarm goodgame big farm játék szövetkezeti szintlépés online big farm farmgépek farm gép hajó animáció Omar boldogságpontok

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr586504313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása