Big Farm

Sziasztok Farmerek!

Egyik kedves Big Farm karakterünknek postai küldeménye érkezett egy trópusi szigetről - egy képeslap formájában!


Mi ez az egész, kérem?

Jelenleg a következő nagy dobáson dolgozunk, mely következtében elérhető lesz a farm környezetében található egyik épületegyüttes. Az elkövetkezendő hetekben megpróbáljuk lerövidíteni a várakozási időt azzal, hogy amint a folyamat is előrehalad, újabb és újabb információt hozunk napvilágra a Big Farm játék Facebook oldaán és a fórumon. Jelenleg a következőkkel tudunk szolgálni:

A következő nagyobb frissítéssel aktiváljuk a repteret.

A reptéren keresztül elérhető lesz egy teljesen új, de ideiglenes sziget-farm. Ezen a szigeten egy (viszonylag) új Big Farm szereplő egy új farm építésében fog segítségre szorulni. Amennyiben segítetek az új farm építésében, cserébe akár új magvakat is kaphattok, melyet a későbbiekben aktivált üvegházban tudtok felhasználni.

Az ideiglenes farm 30 napig lesz elérhető. Ez alatt az idő alatt lehet az újdonsült szereplőnek segíteni különféle feladatokon keresztül. 30 nap után a farm újraindul, s olyan, az aktivitás szerinti díjakban lehet részesülni az időszak végeztével, melyek az állandó farmokon felhasználhatók. Valamint az említett speciális magokhoz is hozzá lehet jutni!

Mindenkinek jó játékot!

Címkék: reptér farmos játékok big farm big farm játékok big farm játék goodgame big farm bigfarm bigfarm játék goodgame big farm játék ideiglenes farm ideiglenes sziget ideiglenes szigetfarm szigetfarm bigfarm reptér big farm reptér bigfarm ideiglenes farm

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr136545323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása