Big Farm

Frissítés augusztus 27-én

 2014.08.29. 18:44

Sziasztok Big Farm játékosok!

Egy újabb frissítést mutatunk be nektek, melyet tegnap előtt tettek közzé a hivatalos fórumon. Nézzük is mit rejt magában ez az apró frissítés:

Virágfarm épületeinek új szintjei

Steve, az építőmester ellátogatott fő- és ínyencfarmotokra és nagyon büszke az újításokra és az épületek fejlesztésére. Miután beszélt Lillyvel a virágfarmotok termelési körforgásának fejlesztéséről, ketten elhatározták, hogy felajánlják a virágfarmon található épületeknek is magasabb szintre fejlesztését.

Minden épület (a fülkét leszámítva) új elérhető szintekkel bővül . Az épületek legmagasabb szintje minden esetben csak az építőmester segítségével lesz fejleszthető.
A változásokkal az épületeiteknek változhat a megjelenése (Pont mint amikor a főfarmos épületekhez jöttek új szintek). De ez a termelésre természetesen nincs hatással, attól még hogy az épületed kinézete "visszafejlődött", pont ugyanannyit termel mint a frissítés előtt.

Egyéb kisebb változások és fejlesztések

  • A párbeszédablak a szintlépéskor optimalizálva lett. Mostantól rá tudsz majd kattintani a jutalmakra és feloldani a a játék funkciókat, hogy további információkat kaphass róluk.
  • Változások a napi bejelentkezési bónuszokban: a 3. napi fix humusz helyett trágya lesz kapható.
  • Néhány optimalizálás implementálásra került az első oktatói lépésekben.
  • A virágfarmon a fülke fejlesztése után mostantól több TP-t kaptok. 2.szintre fejlesztésért 10 TP, 3.szintre fejlesztésért 25 TP, 4.szintre fejlesztésért pedig 50 TP jár.
  • Néhány privát ajánlati dísztárgy is elérhető mostantól a Prime Day-eken.
  • A Prime Day jutalmak mostantól tartalmazhatnak ínyenc farmi tételeket.

Jó játékost és jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: hírek épületek oktató optimalizálás változások fülke farmos játékok big farm big farm játék goodgame big farm virágfarm prime day bigfarm bigfarm játék farmos játék ingyen farmos játék privát ajánlat

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr46648763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása