Big Farm

Frissítés szeptember 22-én

 2014.09.21. 18:19


Sziasztok!

Újabb frissítésre kerül sor, méghozzá szeptember 22-én hétfőn. Ezúttal a szigetfarmon történnek apróbb, de annál fontosabb változások!

A jövő heti frissítés így csakis a szigetfarmot érintő változásokat hoz magával.

Új áruk a kagylókereskedőnél

Benny ajánlatai között megjelenik egy új épület szigetfarmos stílusban. Ez az új épület egészen pontosan egy ház, aminek az értékei sokkal jobbak az Egyszerű házénál. Az új épületet kagylóért vehetitek meg Bennytől.



Változások a bevezetőnél és a többi feladatnál

A szigetfarm első feladatait kicsit átdolgoztuk, hogy könnyebben haladhassatok velük. Így egyes feladatok később fognak megjelenni mint az előző szigetfarmnál.

Továbbá azoknak az épületeknek és bővítéseknek az árát kicsit csökkentettük, amik a sziget első pár feladatának teljesítéséhez szükségesek. Így rögtön az event elején szerezhettek pár trópusi magot és szigetdollárt.



Ranglista és jutalmak az aktivitás alapján

A szigetfarm megkapja a saját ranglistáját, ahol a játék a szigeten összegyűjtött kagylók száma alapján rangsorolja a játékosokat.

Az első 5 helyezett az event végén egy különleges jutalmat kap - egy sertéstelepet trópusi stílusban! Ez a különleges sertéstelep több sertést termel mint a sima.

Ezenkívül más különleges ajándékokat is kaphattok, méghozzá az aktivitásotok alapján. A jutalmak előre megadott mennyiségű begyűjtött kagyló után járnak, és ha elértétek az egyik megadott mennyiséget, akkor automatikusan megkapjátok az érte járó jutalmat. Például új, trópusi stílusú dísztárgyakat, amiket aztán felépíthettek a sima farmokra...

  • Vízicsúszda - 4x4 - 30 boldogságpont
  • Csendes-óceáni halászhajó - 4x3 - 30 boldogságpont
  • Lemúrszobor - 3x3 - 30 boldogságpont
  • Igazgyöngy - 2x2 - 30 boldogságpont


... vagy egy új, trópusi tehénistállót, ami nem csak több tejet termel, de ráadásként kevesebb helyet is foglal (5x5 a mérete).

A jutalmak megszerzéséhez szükséges kagyló mennyisége a ranglistánál fel lesz tüntetve.

Az első szigetes eventen megszerzett és jelenleg nálad lévő kagylók természetesen nem számítanak bele a ranglistába mikor legközelebb elindul az event. A ranglista minden egyes szigetfarmos event végén nullázódik és a következő szigetfarmnál újraindul. A megnyert dísztárgyak és épületek természetesen nálatok maradnak.

 

Event áttekintés

Az event áttekintésnél minden fontos információt megtaláltok a szigetfarmmal kapcsolatban egy helyen. Ezt az ablakot többek között a repülőtér körmenüjéből nyithatjátok meg.


A következők jelennek meg ebben az áttekintős ablakban: információ a szigetfarmról, a szigetfarm hatása a környezetre (Üvegház, Hajó, stb.), információ a fejezetek jutalmairól, a pénzváltásról, a ranglistákról és a ranglista jutalmairól.

Az áttekintés különböző fülekre lesz osztva, így gyorsan megtalálhatjátok amit éppen kerestek. Minden fülön ott lesz az eventből hátralévő idő, így mindig tudni fogjátok mennyi idő múlva tűnik el a szigetfarm.
Jó szórakozást!

Címkék: frissítés bevezető ranglista igazgyöngy aktivitás jutalmak kagylók big farm big farm játék goodgame big farm hibajavítások bigfarm szigetfarm kagylókereskedő vízicsúszda csendes-óceáni halászhajó lemúrszobor boldogságpont trópusi tehénistálló

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr816717431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása