Big Farm

Változások a Szigetfarmon

 2014.12.26. 22:57

Sziasztok!

Néhány újdonság érkezett a játékba, és az Ördög vagy Angyal részbe javítások kerültek. Ezen kívül néhány apróbb változás is bekerült a játékba.

Új dolgok a Szigetfarmon

Pár régebbi, már ismert funkciót bevezetünk a Szigetfarmra is. A két újdonság Omarhoz és a könyvtárhoz kapcsolódik.

Szigetfarmos cuccok Omarnál

Omar úgy döntött, hogy kibővíti a kis üzletének kínálatát, és elkezd szigetfarmos terményeket is árulni. Úgyhogy ezentúl Omar a szigetfarmon is megjelenhet.

Omar új ajánlatokat kínál nektek, amik speciálisan a szigetfarmra vonatkoznak.
Nincs elég alapanyagod egy koktélhoz? Akkor Omar koktél-csomagja épp neked való! Kifogytál a szigetdollárból? Semmi gond, Omar ezen is tud segíteni.

Könyvek a szigetfarmhoz

A könyvtárba új könyvek érkeztek, amik a szigetfarmon segítik a termelést. A szigetfarmos könyvek kapnak egy teljesen új fület a könyvtárban. Természetesen ezek a könyvek is véglegesek, és akkor is megmaradnak ha a szigetfarm eltűnik 30 nap után.



Tengerifű cuccok

A szuper-cuccok hatását már biztosan mindenki ismeri (Pl. szupertrágya, szupertápok, stb.) És azt is mindenki tudja hogy a termelés idejét át lehet ugrani arannyal.

Ezt a két opciót ötvözzük az új, ritka Tengerifű cuccokban. Ezeket a már megszokott módon felhasználhatjátok az adott épületnél, és így megnő a begyűjthető termés mennyisége, kaptok egy kis tapasztalati pontot, és a termelés azonnal kész lesz.

A tengerifű-trágyát a gyümölcsösökben használhatjátok, a tengerifű-humuszt a termőföldeken, a tengerifű-tápokat pedig az istállókban. Az állatoknak különféle mennyiségű tengerifű-tápra van szükségük, hogy elinduljon a termelés. Ez a mennyiség az istálló körmenüjében fel lesz tüntetve.

Ezek a tengerifű-cuccok igen ritkák, és csak bizonyos eventeken lehet megszerezni őket. Az egyik ilyen biztos hogy Benny "Különleges ajánlat" eventje lesz.



Ördög vagy angyal javítások

Mostantól annyi csínyt vagy ajándékot tárolhattok a raktárban amennyit csak szeretnétek. (Az eddigi max. 5 helyett)

És mostantól több ajándékot használhattok egy játékos farmján. De továbbra is egy csíny a maximum játékosonként. Egy játékos max. 3 ajándékot használhat játékostársa farmján.
Viszont mostantól egy játékos akármennyi ajándékot kaphat a farmjára.



Egyéb változások

  • A könyvtárat kicsit hátrébb toljuk, hogy helyet szabadítsunk fel a zászlónak és a szövetkezeti fának. Ezután mindkettőt a farm jobb felső sarkában találjátok meg, rögtön a könyvtár előtt.
  • További prime-sale és exkluzív ajánlatok érkeznek a játékba. Többek között új kedvező ajánlatok a könyvtár könyveire, a szigetfarmhoz, és az Ördög vagy angyal eventhez.
  • Abban az esetben, ha egy Prime Sale-nél az áruk vagy a dísztárgyak csak egy bizonyos helyen használhatók (pl. a szigetfarmon), akkor ezt mutatni fogja az ablakban egy mutató.

Címkék: ördög könyvek könyvtár angyal változások ördög vagy angyal tengerifű cuccok super cuccok omár big farm szigetfarm

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr987013235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása