Big Farm

Sziasztok!

Egy újabb kisebb frissítés került be a játékba. A lóvásár egy új épület a lovardában, a lovas boltban pedig alkalmatok nyílik különleges lovakat megvásárolni. Emellett rengeteg apróságot is hozott a frissítés, melyben új ajánlatok, új könyvek és új prime eventek is érkeztek. De nézzük is meg közelebbről a hírt!


Újdonság: Lóvásár és Lovas Bolt

A Lóvásár egy új épület a lovardában, ami a játékosok számára a 21. szinttől válik elérhetővé. Összegyűjt minden olyan boltot és üzletet, ami a lovakhoz kapcsolódik. Például itt megtaláljátok a Benzinkutat is. Bár a legfontosabb eleme a Lóvásárnak a Lovas Bolt.

A Lovas Boltban alkalmatok lesz különleges lovakat vásárolni. A lovardában fogjátok megtalálni. A bolt véletlenszerűen fog ajánlani lovakat azonnali megvásárlásra különböző színekben, nemesítési hatásokkal, szintekkel, minőséggel és jellemzőkkel. Ezeknek a lovaknak a költsége igazodni fog a minőségükhöz, tehát egy jobban fejlett ló többe fog kerülni, mint egy átlagos.

  • A Lovas Bolt minden olyan játékosnak elérhető, aki legalább egy darab 40-es szintű lóval rendelkezik.
  • A lovas bolt különböző lovakat kínál eltérő szinttel és minőséggel.
  • Új ajánlatok generálódnak, miután az időtartam megjelent a kirakatban.
  • Minden számotokra elérhető ajánlatnak lesz egy időkorlátja, ezután egy újabb ajánlat kerül a helyére.
  • Ezek a lovak aranyért, verseny lópatkóért vagy együttesen mindkettőért lesznek elérhetőek.
  • A vásárolt lovaknak ugyanúgy adhattok nevet, mint a sima lovaknak.
  • Aranyért lehetséges átlépni az ajánlatokat. Ilyenkor egy újabb kerül a helyére.
  • Az elérhető és kiválasztható lovak közel hasonló lovak lesznek, mint amiket már a játékosok birtokolnak. Mindig lényegesen alacsonyabb szintűek lesznek, mint a játékos legerősebb lova, bár
  • A boltban elérhető lovaknak olyan nemesítési hatásai lesznek, amelyekkel kizárólag a boltban kapható lovak rendelkeznek (pl. magasabb értékek, mint a szokásos)
  • A vásárolt lovak is beleszámítanak az istálló maximális létszámába.

 

Új betakarítási időzítők


Új időzítőket fogunk hozzáadni a betakarítási idő kijelzőhöz (aranyos kis órák a játék képernyő jobb oldalán). Most már nem csak a termeléseitek lejáratának idejét fogjátok látni - szó szerint -, hanem lesz egy időzítő a hajóhoz, egy a lovardához, valamint a melegházhoz is.

  • A betakarítási kijelző mutatni fogja a hajó indulási és érkezési idejét.
  • A betakarítási kijelző szintén mutatni fogja a farmkörnyezethez tartozó melegház és lovarda következő betakarítását. Ezek kijelzése változni fog az épületek között attól függően, melyik termelés lesz kész leghamarabb.


Könyvtár: Új könyvek a virágfarmhoz

Miután kibővítettük a Könyvtárat az ínyenc farmra és a sziget farmra, a következő a virág farm lesz. Készüljetek az új könyvekre, amelyek javítani fogják a Virág farm hozamát és készüljetek, hogy több pénzt hoz majd a Virágbolt!

  • A Könyvtár most már kínálni fog könyveket a Virágfarm különböző terméseire és termékeire.
  • Az újabb könyvek miatt a Könyvtár épülete újabb grafikát kapott, ami látványában megjeleníti az elérhető új szakaszokat.
  • Mivel azt szeretnénk, hogy lássátok a fejlődéseteket, új grafikát adtunk a Könyvtárhoz! Miután megszereztétek a jelenleg rendelkezésre álló könyvtári szinteket, az egész épület újjá épül - egy teljesen más és fejlett építészeti mű formájában -, ami megmutatja a tudásotokat, mint ahogyan semmi más.


Big Farm Ajánlatok

Egy új "Hónap ajánlat"-át kínáljuk exkluzívabb kedvezményekkel! Egy elem kerül eladásra, amikor Omar jelenik meg.......de legyetek éberek! Ez csak egy hónapon keresztül lesz, és csak a készlet erejéig! Természetesen a megmaradt darabok mindig láthatóak, így nem fog benneteket meglepetésként érni.

Hozzáadunk egy "Játékosok kedvence" ajánlatot is, amely megmutatja nektek, melyik ajánlatokat választotta a legtöbb játékos.

Új Prime Eventek

  • Egy új Prime Sale, ami prémium dekorációkat ajánl az építési menüből sokkal kedvezőbb áron. Tartsátok nyitva a szemeteket!
  • Egy új Prime Day event, ami a hajó megrakodásához kapcsolódva patkóbónuszt ajánl.


Teszt: "Verseny az idővel"

Különböző szervereken és felhasználói fiókokban tesztelünk egy új feladatot: "Verseny az idővel"! Meg fogja kérni az új játékosokat, hogy ésszerű időn belül érjenek el egy meghatározott szintet.

  • Az "Verseny az idővel" event meghatározott mennyiségű szerveren és fiókon kerül megjelenítésre.
  • Ha ez az event sikeresnek és szórakoztatónak bizonyul, akkor egy későbbi frissítéssel minden játékosnak elérhetővé válik.

További változások:

  • Tematikus épületek: minden tematikus épület információs ablaka tartalmazni fogja azokat az információkat, amiket a sima épületeknél is megismerhetünk.
  • Prime Bónusz: ezen event alatt értesítéseket kaptok a Prime jelen, amikor elértek egy új jutalom szintet. Egyéb hozzáadott értesítést a jutalomhoz akkor látható, amikor megnyitjátok a Prime Bónusz ablakot.
  • Feladatoknál a felhasználói felület változik: Minden feladatablakban közvetlen megjelenítjük a feladatért járó jutalmat az eddigi kérdőjeles doboz helyett.
  • A Raktárnak ezentúl lesz egy új lapja, ami a Tematikus épületeket fogja tartalmazni. Azonban ennek nem lesz mennyiségbeli korlátozása.

    Tematikus épületek:

    • a szigetekhez kapcsolódó rúnáért/kagylóért vásárolt házak, amiket a farmokon lehet felépíteni
    • a szigeteken megnyert ólak: trópusi sertésól, trópusi tehenészet, viking szamáristálló, viking kacsaól
    • a szöviversenyben megnyert: szövetkezeti cseresznyéskert, szövetkezeti almáskert
  • Egyes szervereken, egy új 3 feladatos sorozat fogja kérni, hogy vásároljatok aranyat az első néhány szinten, ami a 6. szintnél indul. Ezek a feladatok kizárólag egy meghatározott szinttartományban jelennek meg és eltűnnek, amikor a játékos elhagyja azt a tartományt. Ha ez a játékosoknak tetszik, akkor minden szerverre bevezetjük.

Forrás: Big Farm hivatalos oldal fóruma

Jó játékot!

Címkék: könyvtár szerverek ajánlatok lányos játékok lóvásár farmos játékok cseresznyéskert almáskert goodgame játékok big farm big farm játék virágfarm hibajavítások bigfarm lovas bolt betakarítási időzítők big farm ajánlatok játékosok kedvence tematikus épületek verseny az idővel prime evenet prime event prime bónusz szövetkezeti verseny big farm játék regisztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr127238769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása