Big Farm

Sziasztok Big Farm rajongók! Elég régen jelentkeztünk már, sajnos eléggé elfoglalt voltam az elmúlt hónapokban. Most viszont igyekszem újra feléleszteni az oldalt. Ezúttal egy izgalmas frissítéssel, amelyben a Kínai újévről és a Valentin napi eseményről olvashattok.

Kínai újév


A kínai újév fesztivál, egy tavaszi fesztivál. Egy tradicionális ünnep Kínában, ahol az új holdat ünneplik, amit valamikor januárban/februárban ünnepelnek. Ez az év a majom éve lesz, ami február 8-án kezdődik.

Most bepillanthatunk ebbe az évszázados hagyományba, és megismerkedhetünk annak minden mítoszával ebben az eseményben. Gyűjtsd össze a Big Farm játékban 12 kínai állatövi jegyet, és nyerj klassz nyereményeket.
 

Hogy működik ez?

Az esemény célja feltárni az összes új dekorációját a kínai tűz majomnak, és ünnepeljük meg a közeledő majom évét. Ehhez gyűjteni kell zsetonokat, amin a 12 kínai állatövi állat szerepel. Minél több zsetont gyűjtesz, annál jobb lesz a tűz majom dekoráció értéke, és kinézete. Folyamatosan jutalmaz az esemény során.

Zodiákus jelképek gyűjtése

Gyűjtsd össze mind a 12 kínai naptár zodiákus állatát: patkány, ökör, tigris, nyúl, sárkány, kígyó, ló, kecske, majom, kakas, kutya és sertés. Ezeket a fő farmodon fogod találni munka közben.
A zodiákus állatok gyűjtésével a majom dekoráció változik: nagyobb boldogságpontú lesz, vagy kisebb méretű, és más kinézet.

Tevékenység jutalmak

Az esemény minden napján gyűjthetők mindenféle zodiákus jegyek, és cserébe exkluzív állatövi zászlókat kapsz. Minden nap 2 állatövi zászlót kaphatsz: az egyiket, ha 50%-át teljesítetted a napi feladatnak, és egy lenyűgöző zászlót, ha 100%-át teljesítetted aznap.
A másik lehetőség a napi tevékenység jutalom lesz,az állatövjel csomagok, hogy könnyebben gyűljenek az állatövi jelek.

Az összes tevékenységi jutalom naponta változik, minden napnak lesz egy témája, ami egy zodiákus állat lesz (kivétel azok a napok, amely napokon zászlók leszek, s véletlenszerűen ajánl zodiákus állatot) Ezeken a napokon zászlót ajánl fel dekoráció helyett, és az összes összegyűjtött jel segíti a feladat elérésében.
Példa: 3. napon lesz egy disznó állatöv jelkép zászló, és sertés-pellet csomag jutalom. Az előrehaladás alapján számolja ki a sertés pellet számát, amit aznap gyűjtöttél.

Zodiák emlékeztető

Szükség van további horoszkópra? A rendezvény ideje alatt kinyithatsz emlékeztetőket. Ezek garantáltan csökkentenek minden állatot.
Zodiák emlékeztető egy állatövi kerék, amit aranyért és dollárért is megvásárolhatsz.

  • véletlenszerű emlékeztetőt kaphatsz Fortunától
  • minden nap megforgathatod a kereket dollárért, és egy véletlen állatövi jelet kaphatsz
  • aranyért is forgathatsz az állatövi jelért
  • egy emlékeztető jelentősen csökkentheti az adott mennyiségű termelési ciklust
  • mindig csak 1 emlékeztető aktív

Tűzijáték emlékeztető

Akarsz még több zsetont? Tartsd a szemed a fő farmon levő szilveszteri tűzijátékon. Ha betakarítás során tűzijátékot látsz, a betakarításkor háromszor annyi zsetont kapsz, mint  normál esetben.

  • a boldogságmutatóhoz közel lesz egy új mutató, ami megmutatja mikor aktív a tűzijáték
  • a mutató megmutatja mennyi a fennmaradó idő a tűzijátékból
  • a rendezvény célja, hogy amikor a tűzijáték animáció aktív, a piacon is megjelenik az animáció és a súgó.

Valentin nap

Nem csak a kínai új évet ünnepeljük, van egy másik különleges nap is, a Valentin nap. Ekkor az egész gazdaságban aranyos lufikat rejtünk el. Reméljük, hogy megtalálod őket, s megnyered a romantikus hattyúhajó díszt és egy zászlót.

Az esemény alatt különleges esemény ajánlatokat találhatsz a shopban, hogy Valentin-napi hangulatba kerülhess.

Új horizontok

Frida újabb horizontokat ajánl neked. 2 kínai újév horizont és 1 Valentin napi horizontot.
Hibajavítások:

Rejtélyes magok nem működnek minden körülmény közt
Kert - maximum probléma
Cukorka farmon a marcipán feladat javítása
videóproblémák javítása (oda nem illő, hosszú, stb)
A pékségben 31. szinttől elérhetőek a termékek.

Mindenkinek jó szórakozást a játékhoz!

Forrás: Big Farm hivatalos fórum

Címkék: frissítés online játék valentin nap kínai újév kínai horoszkóp csillagjegy zodiák valentin napi játék big farm big farm játék bigfarm bigfarm játék big farm regisztráció majom év kínai újév 2016 big farm 2016 big farm valentin nap valentin nap 2016

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr468383110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása