Big Farm

Sziasztok Big Farm blogolók. A hivatalos oldalon újabb információkra bukkantunk, melyben az április 14-ei frissítésről olvashattunk. Most ezt veletek is megosztjuk! Jó játékot kívánunk mindenkinek!

 

Változik a küldetések rendszere

A sok visszajelzésből amit Tőletek kaptunk arra a következtetésre jutottunk, hogy a küldetések rendszerét érdemes átdolgoznunk. Amellett, hogy non-stop elérhetőek lesznek és egyszerűbb lesz csatlakozni, sok energiát fordítottunk arra is, hogy jól működjön a párosítás: ezentúl nem százszorta erősebb gazdákkal kell megbirkózni.


A regisztráció


 • A küldetésre való regisztrálással négyféle küldetéstípusból regisztrálhatsz egyre, és hogy melyikre, az a szerencsén múlik.
 • A regisztrációhoz nem szükséges többé elismertségi pont.
 • A küldetés négyféle lehet:
  - Kukorica termesztése
  - Tojások termelése
  - Gané termelése
  - Vadvirágok termesztése
 • Nincs több várakozás! Csak egyszerűen csatlakozz, ha úgy érzed.
 • A regisztráció és körülbelül 5 perc automatikus keresés után a játék egy közös csoportba osztja a küldetést teljesíteni kívánkozókat, a küldetés ezután kezdődik.
 • A küldetés teljesítése után azonnal kezdhető egy másik küldetés is, és amennyiben gyorsan lecsapsz erre a lehetőségre bónuszt is nyerhetsz! (Az alábbiakban erről részletek is olvashatók.)


A részvétel

 • Amint egy küldetés elkezdődik, 30 percig versenyzel más játékosok ellen.
 • A küldetések végén lemérjük a játékosok aktivitását hogy a nem aktív játékosok ne részesüljenek jutalomban. Aggodalomra azonban nincs ok, hogy aktívnak minősülj, nem kell kivételesen sokat aratnod. Akár kávészünetet is tarthatsz, vagy foglalkozhatsz közben mással is.
 • Ha egyáltalán nem vagy aktív, akkor azért nem jár jutalom, erről egy felugró ablak is tájékoztatni fog.


A jutalmak

 • A jutalomrendszer bővül, az elismertségi pontok mellé bizonyítványok is kaphatóak lesznek. A bizonyítványok a közelgő frissítések során nyerik majd el értelmüket, mint újabb kisegítők. További információt erről az újítások esedékességével tudunk majd továbbítani.
 • Hogy mennyi elismertségi pontot és bizonyítványt lehet egyszerre kapni, sok mindentől függ:
  - a szintedtől a küldetés alatt
  - a küldetésben elért összeredményedtől (aratott mennyiségtől)
  - illetve aktív-e a következő küldetésbónuszod (csak elismertségi pontokra vonatkozik)
 • Mi is a következő küldetésbónusz? Mihelyt befejezel egy küldetést, lehetőség nyílik a következő küldetésre való regisztrálásra. Ha ez három percen belül megtörténik, plusz 10% elismertségi bónuszra tehetsz szert (halmozni nem lehet).
 • Továbbá többé nem lehet majd elismertségi pontokat és bizonyítványt veszíteni a küldetésekben való részvétellel. Még ha utolsó is vagy a küldetésben, mindig kapsz jutalmat, kivéve ha teljesen inaktív vagy. Ugyanakkor az elismertségi pontjaid száma minden héten csökken 10%-kal, ez inkább a részvételre motivál.


Párosítás és pontok


 • A játékosok csoportosítása ésszerűbb és korrektebb lesz, bár az elején lesznek olyan játékoscsoportok amelyek nem párosíthatók. Nem lesz valószínű, hogy egy 8-as szintű játékos egy 15-ös szintűvel kerüljön egy csoportba. A küldetésekben való előrehaladással inkább a teljesítmény, mint a szint kerül középpontba. Ha viszont jobban teljesítesz a veled egy szinten lévőkkel, esélyes hogy erősebb ellenfelekkel találod magad szemben. Ellenben, ha annyira nem vagy jó a küldetésekben, gyengébb ellenfelekkel mérkőzöl meg.
 • A csoportba való osztás és párosítás maximum 5 percet vesz igénybe. Ha nem akad ellenfeled vagy nincs hozzád illő játékos, a küldetés csoportjában egyedül leszel, nem kerülsz össze magasabb szintű játékossal.
  Mivel verseny így nincs, a rang bónusz csökken valamelyest, az aktivitásodért járó bónusz viszont ugyanaz marad. Egyéb fejlesztés

 • Néhány érték változni fog a pékségben. Tapasztalati pont szerezhető a pékség termékeivel, néhány termék ára nő, és az almatermelés költsége is változik.
 • Egy olyan lehetőség is napvilágot lát, hogy a malomban több őrlést is elindíthassunk egyszerre. Az új játékosok számára is előnyt jelent, ha lehetőségük lesz növelni a mennyiséget. (Külön gomb is lesz erre!)
 • A farmkezelő felépítését is górcső alá vettük, hogy a csűr és a tárolt termékek áttekinthetőbbek legyenek.
 • Kis változást eszközöltünk az "A legfrissebbek a tőzsdei parkettről" és a különleges ajánlatok felületén.


 Bugok javítása

 • A vízimalom álló kerekei újra forgásba lendülnek.
 • Az animáció kikapcsolásával is látszódnak majd a kacsák és a kecskék is életre kelnek. 
 • A hiányzó vízcseppek és magok újra megszerezhetők a növénynemesítőn keresztül.
 • A pékség receptjeivel tapasztalatpont is gyűjthető.
 • Néhány Ínyenc farm feladat azokon a szinteken is megjelent, ahol nem kellett volna... ezt is javítottuk!

 

Ha további információkra vagytok kíváncsiak a frissítéssel kapcsolatban, vagy kérdéseitek lennének a szerkesztőkhöz, akkor a hivatalos oldalon tudtok beszélgetni: Hivatalos fórum

 

A hírt ismételten csak a Goodgame Big Farm hivatalos fórumának köszönjük :)

Címkék: játék játékok részvétel jutalmak goodgame játékok big farm big farm játékok big farm játék goodgame big farm ingyen big farm bigfarm big farm indítása küldetésrendszer ingyen bigfarm big farm regisztráció

A tegnapi napon két újabb épület érkezett a Big Farm játékba. Ezeknek a pontos adatait, jellemzőit mutatjuk most be nektek. Ezúttal is köszönjük az információt a hivatalos Goodgame oldalnak!


Siló


Méret: 7x5
Szükséges: Gané
Termelődik: Trágya
Termelési idő: Közepes (2-6 óra)
Lehetséges szintek: 4 + 1 tervező
Épületek lehetséges száma: 1
1-es szinten szükséges munkások: kb. 5


Komposztáló


Méret: 6x6
Szükséges: Levelek
Termelődik: Humusz
Termelési idő: Rövid (max. 2 óra)
Lehetséges szintek: 4 + 1 tervező
Épületek lehetséges száma: 1
1-es szinten szükséges munkások: kb. 4
Legyetek figyelmesek, és nézzetek vissza sűrűn hozzánk, mert hamarosan újabb frissítések érkeznek a Big Farm játékba!

Címkék: hírek játék játékok épületek siló humusz trágya munkások komposztáló farmos játékok goodgame játékok goodgame studios big farm big farm játékok big farm játék goodgame big farm ínyenc farm bigfarm bigfarm játék farmos játék termelési idő lehetséges szintek

A Big Farm hivatalos fórumán újabb friss, ínyenc hírt olvashatunk, melyben az ínyenc farm beharangozójáról van szó. A mai napon két új kertet a mandulás kertet illetve az őszibarackos kertet mutatták be. Íme a fontosabb paraméterei, információi a kerteknek:Mandulás kertMéret: 7x7
Szükséglet: Trágya
Termék: Mandula, Levelek
Termelési idő: Közepes (2-6 óra)
Elérhető szintek: 6 + 1 tervező
Építkezési határ: Nincs
1-es szinten szükséges munkások: kb. 5


Őszibarackos KertMéret: 7x7
Szükséglet: Trágya
Termék: Őszibarack, Levelek
Termelési idő: Hosszú (több mint 6 óra)
Elérhető szintek: 6 + 1 tervező
Építkezési határ: nincs
1-es szinten szükséges munkások: kb.7Amint látjátok, mindkettő kert ugyan akkora mérettel rendelkezik, hasonlóan a főfarm kertjeihez. És itt is trágyára lesz szükségetek a mandula és az őszibarack termeléshez, amiket a pékségben dolgozhattok majd fel.
Míg a mandulás kert termelési ideje közepes lesz, az őszibarack hosszabb idő alatt érik meg, így ez ideális éjszakára vagy ha hosszabb ideig nem vagy a farmodon.

Mindkét kertnek 6 sima szintje van, és egy tervezős szintje (utolsó, 7.szint). Építési limit nincs, tehát mindkét kertből tetszés szerinti mennyiséget építhettek a farmotokra.

Ne feledjétek, hetente többször frissítjük blogunkat.

Amint egy új hír lát napvilágot, mi itt közöljük nektek. Érdemes hát naponta visszatérni, és persze játszani! Jó kertészkedést kívánunk mindenkinek!

Címkék: hírek levelek mandula őszibarack trágya farm játékok goodgame játékok big farm big farm játékok big farm játék ínyenc farm bigfarm bigfarm játék farmos játék őszibarackos kert mandulás kert termelési idő főfarm kert

Sziasztok Big Farm rajongók. Ezúttal egy jövő heti frissítésről érkezett hír. Március 18-án néhány új dolog és változás kerül be kedvenc farmos játékunkba. Íme a hivatalos összefoglaló:

Változások a farm kisegítők felhasználói felületén

Mostanáig, alig volt észrevehető melyik farm kisegítő aktív a farmotokon és nekik milyen hatásuk van a farmra.
Most ezen változtatni szeretnénk, ezért elhelyezünk néhány elemet a felhasználói felületen, annak érdekében, hogy biztosan láthassátok melyik farm kisegítő aktív éppen és milyen termelési bónuszt ad.

A termékek összegyűjtését követően mostantól lesz egy kijelző az állapot jelzőn, ami megmutatja ha több elemet gyűjtötök éppen. A termelési panelben (pl.:a malom vagy a vetőmag kiválasztás ablakában) mostantól egy további ikont fogtok látni, ami megmutatja ha a farm kisegítő épp aktív.
Ezenkívül még több infót találhattok majd az info panelben,amit az "i"-n keresztül a kör menüben nyithattok meg. Ez az ablak megmutatja majd az alaptermelést és azt mennyit adunk ezen felül még, így láthatod mennyivel több termelést kapsz.

A boldogság formula módosítása

A munkások nem örülnek annak, hogy nem kapnak elég dekorációt, így minden igyekezetük fölösleges, annak érdekében, hogy a termelési költség ne növekedjen. Úgy érzik, arra vannak kényszerülve, hogy emeljék a termelési költséget, különösen akkor ha figyelmen kívül hagyjátok azt a kérésüket, hogy elhelyezzetek néhány dísztárgyat a farmotokon.

A boldogság formulán változtatunk egy kicsit. A maximum értéke a termelési költségnek nem + 300% kal fog zárulni, hanem felemeljük +500%-ra, azok számára, akik egyáltalán nem raknak ki semmilyen dísztárgyat a farmukra. A termékek termelés így még drágább lesz számukra.
Továbbá nem lesz lehetséges -100%-os csökkentést elérni, tehát egy minimális költséget mindig be kell majd, hogy ruházz, amikor termelsz.
A 2 szélsőség közöttieknek ez a változás akár némi enyhülést is hozhat, mivel így minden egyes már meglévő boldogság pont után apróbb csökkenést kaphatnak. Ez leginkább a kezdő szinteteken lévőknek okozhat könnyebbséget.

Tehát mindezt összefoglalva, ez azt jelenti, hogy azon játékosok, akiknek egyáltalán nincs dísztárgya a farmján, a termelési költség akár +500%-ot is elérheti. Azon játékosok, akiknek nagyon sok dísztárgy van elhelyezve a farmjukon nagyjából de nem pontosan -100%-ot érhet el a termelési költsége, így nekik csak egy minimális költséget kell költeniük termeléskor és mindenkimás, aki a két szélsőség között van, több csökkentést fog kapni boldogság pontonként mint előtte.

Új eredmények

Már régóta vártatok rá - most valóra válik!
Kettő további matricás csomagot adunk hozzá a játékhoz, ami magában foglal 8 vadonatúj eredményt és a hozzá tartozó matricákat, amit a matrica gyűjtő füzetedbe ragaszthatsz. Ahogy eddig is, az egyik eredményt elrejtjük.

A matricás csomagok csak egy megfelelő eredmény szint elérése után aktiválódnak. Az új matricás csomagokban található eredményekkel, újabb matricás pontokat és új ajándékokat kaphattok.

További apróbb változások a felhasználó felületen

A víz feltöltős Prime Day során kapható bónuszinformáció most még világosabb és pontosabb lesz, így mostantól azonnal láthatjátok hogyan is hat ez bónusz a játékotokra.
Továbbá Monica pénzügyi ajánlatán külsőleg változtatunk egy kicsit. 

Címkék: játék játékok ajándékok monica lányos játékok stratégiai játékok farmos játékok dísztárgy csajos játékok goodgame játékok big farm big farm játékok big farm játék goodgame big farm ínyenc farm prime day bigfarm menedzsment játékok ingyen farmos játék ingyen farmos játékok farmos játékok ingyen big farm farmos játék boldogság formula farm kisegítők matricás csomagok boldogság pont

Egy újabb frissítés közeleg, erről adunk ma hírt nektek. A frissítés dátuma jövőhét szerda (március 12.). A játékban történő változásokat itt olvashatjátok (a forrás: Big Farm fórum)

Tojások módosítása

Az ínyenc farm átalakításának egyik előkészítéseként, a tojások értékét megváltoztatjuk.
A csirkeólban a frissítés után az eddig megszokott mennyiség negyede fog termelődni (7es szintű ólnál ez azt jelenti hogy 199 tojás helyett 50 tojás fog csak termelődni). De ne aggódjatok, ha eladjátok őket, 4-szer annyi dollárt kaptok majd érte. Ez azt jelenti, hogy a tojásból származó bevételeid nem változnak, azonban a csűr nem fog olyan hamar megtelni miután összegyűjtötted a tojásokat.

Továbbá ki fogunk cserélni, mindent ami a tojásgyűjtésre vonatkozik:
 • feladat - a tojások mennyiségét módosítottuk a korábbi mennyiség egy negyedére
 • az ínyenc farm receptjei (még mielőtt a teljes átalakítás életbe lép) - a tojások mennyiségét módosítottuk a korábbi mennyiség egy negyedére
 • szövetkezeti projektek - tojások mennyiségét módosítottuk a korábbi mennyiség egy negyedére
 • eredmények - tojások mennyiségét módosítottuk a korábbi mennyiség egy negyedére
 • farm kisegítők - a további szintenkénti tojás mennyiséget módosítjuk


Semmilyen hátrányotok nem fog származni ebből a frissítésből.
Pont ellenkezőleg, néhány feladatot sokkal hamarabb fogtok befejezni, miután már elkezdtétek. Ha például a 800/1000 tojásnál jártatok, a frissítés után a kijelző 800/250 -ra fog váltani, amivel a célt már teljesítettétek . Új személyre szabott Prime Time

Az új egyedi személyre szabott Prime Time csak rád vár. Mi is lesz ez az új ajánlat? várj rá és meglátod!
Ez az új exkluzív ajánlat már a sarkon vár rád.
Játszatok és termeljetek minél többet is amíg nem jelentkezünk újra! :)
Jó játékot mindenkinek!

Címkék: frissítés prime time tojások goodgame studios big farm goodgame játék big farm játékok goodgame big farm ínyenc farm bigfarm bigfarm játék farmos játék tojások értéke big farm játék online

Sziasztok Farmtulajdonosok!

 

A Big Farm hivatalos oldalán a tegnapi napon újabb frissítésről lehetett olvasni. Ezt mutatjuk be nektek most:

Prime Sale


Mindig is olyan akcióról álmodtál, ami az egyes farmok felfejlesztésében segíthet?
A Prime Sale pontosan ezt valósítja meg, ahol ezáltal könyvtári könyvektől kezdve számtalan dolgot szerezhettek majd meg. Ne várj túl sokat, az akció csak egy darabig elérhető.

Big Farm üzletek

A bazár már nyitva van!
Már biztosan ismeritek Mónika átmenetileg elérhető különleges ajánlatait, mostantól egy új kereskedő fogja meglátogatni farmotokat és még több nagyszerű ajánlatot fog nektek szállítani.
Omar Al-Tajer nem csak dollárt vált majd aranyért, de lehetőségetek lesz különböző prémium tárgyakat is vásárolni nála nagyon alacsony áron! Akár 100%-os árcsökkenés is lehetséges, tehát tartsátok a szemeteket Omaron, hisz ki hagyna ki bármit, ami ingyen van, nem igaz?
Monikához hasonlóan csak egy bizonyos ideig lesz elérhető az ajánlata, majd átvált a következő véletlenszerű ajánlatra. Omar feje fölött láthatjátok majd mennyi idő van még hátra az ajánlatából.

Prime Day változások: Dollár, tapasztalati pont és exkluzív Dísztárgy ajánlat

Abban a Prime Day ajánlatban, ahol tapasztalati pontokat és dollárt kaphattatok, mostantól szintetekre szabott jutalmakat kaphattok, ha feltöltitek a vizes tankot.
Mindezek felett az exkluzív ajánlat (ahol a madár etető dekorációját kaphatjátok meg) mostantól több játékos számára is elérhető lesz. Természetesen véletlenszerűen fog felbukkanni, mint eddig is, viszont még több játékosnak lesz lehetősége arra, hogy ezt az ajánlatot láthassa.

Ezeken a fontosabb változtatásokon kívül még néhány apróbb hiba is javítva lett a játékban. Íme a rövid lista róluk:

 • Kijavítjuk a vadnyugati szélmalom néhány hibás animációját.
 • Néhány ikon amikor ráközelítettetek túlságosan kicsinek látszott,- ezt most kijavítjuk.
 • Néhány épület eszköztippje nem látszódott rendesen. Ez még egyszer nem történhet meg.
 • Nagyon sok apró display hibát a dísztárgy toronnyal kapcsolatban is kijavítunk.
 • A chat elérhetetlenségét okozó hibát is kijavítjuk.
 • A bánya grafikai hibáit megszüntetjük.
 • A "Trükk vagy jutalom" reakciós hibáit kijavítjuk.
 • Ha az animáció ki van kapcsolva, az épületek nem fognak mostantól füst felhőt kibocsájtani.
 • A munkások apró ikonja mostantól már normális méretben látható.
 • Az a hiba, ami akkor jelentkezik ha belépsz a dísztárgy toronyba és ami miatt az építkezések nincsenek kész most ki lesz javítva.
 • Miután beléptetek a játékba a megtekintési helyzet ismét a régi lesz, így a képernyő jelentős felén nem az eget kell majd látnotok.

Címkék: játék játékok farmos játékok tapasztalati pont dísztárgy big farm big farm játékok big farm játék goodgame big farm prime day bigfarm prime day változások big farm üzletek goodgame big farm játék

Sziasztok!

Március eljött, a játékban még több munka, és még több szórakozás vár rátok! Íme a legújabb, február végi frissítés, a Goodgame Bigfarm hivatalos fórumáról:


Prime Day: Meglepetés-Láda

Mostanáig a meglepetés-láda csak Benny Buddler különleges ajánlatában volt elérhető. Ezentúl különleges bónuszként arany vásárláskor is megkaphatjátok őket.
Bemutatjuk nektek az új Prime Dayt: Meglepetés-láda! Éljetek a lehetőséggel és szerezzétek meg a meglepetés-láda különleges ajándékait.


A meglepetés-láda felületének átdolgozása

A korábban már említett új Pime Day-el egyszerre akár több meglepetés ládát is megkaphattok. Ezeket tárolni is kellene valahol, igaz? Erre való a gyűjtődoboz. Ha több mint egy meglepetés ládát kaptok, mostantól a gyűjtő dobozodban találhatjátok meg őket ahol ki is nyithatjátok. Persze, ahogy ez a gyűjtődoboznál lenni szokott, ti nem helyezhetitek át kézzel a meglepetés-ládát a gyűjtődobozba.
Továbbá, mostantól miután megkaptátok az ajándékot, ugyan abból a párbeszéd ablakból több meglepetés ládát is vehettek, így nem kell újból és újból megnyitni az event ablakát ha ismét meglepetés ládát akartok venni.

Bejelentés a második farmmal kapcsolatos változásokról

Szeretnénk minden játékosunkat értesíteni arról, hogy a második farmot hamarosan megújítjuk. Ezért elhelyezünk egy bejelentés gombot, ami előzetesen tájékoztatást ad minden történésről, ami a farm átalakításával kapcsolatos.
Ez az új gomb a felhasználói felület alján lesz található.
A bejelentésben épület változtatásról kaphattok információkat, így eltudjuk magyarázni részletesen mi fog történni a régi épületekkel.
Ha ez a gomb zavar titeket, lehetőség lesz annak elrejtésére, miután elolvastátok a bejelentést. 

Játszatok továbbra is, és zsebeljétek a jutalmakat!

Hamarosan újra jelentkezünk, ezúttal a legfrissebb márciusi Update-tel! 

Jó játékot! =)

Címkék: játék játékok különleges ajándék goodgame játékok big farm goodgame big farm prime day bigfarm big farm leírás meglepetés láda benny buddler goodgame event goodgame leírás goodgame blog big farm frissítés big farm 2014 második farm arany bónusz

Sziasztok blogozók!

Ezúttal egy februári frissítésről adunk hírt, ami elmaradt. Hamarosan utolérjük magunkat, és már tényleg a legfrissebb hírek kerülnek majd ki az oldalra! =)


Farm környezet

Egyenlőre csak az új hátteret fogjuk elhelyezni a játékban. Jelenleg ezt még nem fogjátok tudni a játék során használni, minden a gyakorlatban is használható újítást később fogunk hozzáadni.
Mivel ez tényleg hatalmas változás lesz a játékban, ezért ezt csak lépésről lépésre különböző szerverek segítségével tudjuk lehetővé tenni. Először kisebb szervereken teszteljük, így ha minden jól működik későbbiekben többi világszerveren is bevezetjük. Minden a ti szervereteket is érintő soron következő szerverleállásról folyamatosan értesítünk majd titeket.


Egyéni küldetés: Arany bánya (következő héten február 17-én esedékes)

Egy újfajta küldetéssel találkozhattok majd. Az egyéni küldetés során minden olyan játékos, aki bizonyos kritériumoknak megfelel, rájuk szabott küldetésekkel találkozhat. Egyedül ezek a játékosok lesznek képesek a feladatok elvégzésére.
Az új arany bánya küldetés abban a pillanatban fog felbukkanni, amikor épp van egy felhasználatlan bányászati engedélyed, 3000 aranyad és 2-es szintű épp nem termelő bányád. A küldetés során megtudhatjátok hogyan használjátok jól a bányászati engedélyt, így a küldetés befejeztével nem csak a 4000 aranyat fogtok kapni,hanem ezen felül még valamennyi jutalom aranyat is. A küldetés a bányában való termelés után is fel fog bukkanni, tehát nem maradhattok le semmiről.


Nehézségi szint beállítása eventek során és nehézségi fok kiválasztása

Mióta azt hallottuk tőletek, hogy az eventek túl könnyűek, most előrukkoltunk valami újjal.
Néhányan már valószínűleg tudják, minden játékos a szintjének megfelelő nehézségű eventeken vesz részt. Így minél magasabb szintet értek el, annál nehezebb feladatokat kaptok.
Ez így is marad, viszont ha egyszer már magas nehézségi szinten fejeztétek be az event-et, ez után a frissítés után már képesek lesztek alacsonyabb nehézségi fokon megismételni azt vagy ha bevállaljátok akár az új Farm Specialista nehézségét is kipróbálhatjátok! De már most szeretnélek rá figyelmeztetni, hogy nagyon furfangosnak kell lennetek ahhoz, hogy az event legklasszabb dekorációját megnyerjétek.

(Megjegyzés: Ha már teljesítetted a jelenleg legnehezebb event szintet, a frissítés után még egyszer teljesítened kell, ahhoz, hogy a Farm specialista beállítást is használni tudd.)
Hibajavítások és további változtatások

 • A turorial szinteket némileg megváltoztattuk, így az új játékosok számára sokkal könnyebb lesz.
 • A koi halastó dekoráció mostantól megfelelően fog megjelenni a dekorációs toronyban.
 • Előfordulhat, hogy más játékosok farmjain lévő könyvtár mostantól máshogy fog kinézni, ez mindig az adott játékos elért szintjétől függ majd.
 • A méhészet menüben néhány eladással/termeléssel kapcsolatos problémát ki fogunk javítani.
 • A gyümölcsös grafikai hibáit is kijavítjuk.
 • A tiltólistán szeplő játékosok látogatásakor felmerülő bugot is kijavítjuk.
 • A tárgyak elforgatásánál felmerülő problémát is kijavítjuk.
 • És ahogy eddig is, apróbb szöveg elírásokról és felületi problémákról is gondoskodunk.

Játszatok továbbra is a legjobb, legizgalmasabb Goodgame farmos játékkal, a Goodgame Big Farm-mal!

Címkék: gyümölcsös farmos játékok tiltólista big farm big farm játék goodgame big farm hibajavítások farmos játék eladás termelés koi halastó big farm ismertető big farm leírás dekorációs torony farm könyvtár nehézségi szint farm specialista arany bánya küldetés egyéni küldetés farm környezet

Bigfarm 2014

 2014.03.02. 18:23

Idén még nem frissítettük az oldalt, úgyhogy most egy nagyobb frissítéssel állunk elő. A 2014-es év Goodgame Bigfarm frissítéseit hoztuk el nektek. Elsőként a 2014-es évre szóló beharangozó blog bejegyzést mutatjuk be nektek:

Szeretnénk titeket tájékoztatni arról, milyen fejlesztéseken is dolgozunk 2014-es évben. Most egy képet láthattok az eddigi legnagyobb újításunkról! Lehetséges, hogy nem értitek még pontosan mit is láttok a képen, sajnos mi sem mondhatunk erről sokkal többet, de természetesen egy-két infót azért megosztunk veletek.


A kép egy még befejezetlen tervet mutat, ami nem pontosan ugyanígy fog a játékban kinézni... habár nagyon hasonló lesz.

A második fő változtatás mellett (ami az ínyenc farm teljes átalakítása) 2014 fő projektje: a Farm környezet.
A "2014-es Projekt" a gyakorlatban úgy fog kinézni, hogy a Farm környezet minden új jellemzőjét lépésről lépésre adjuk csak a játékhoz a következő hónapok során. Így elegendő idő áll majd rendelkezésre a teszteléshez és nektek is több időtök lesz hozzászokni és megismerni ezeket az újításokat.


És hogy mi is az a farm környezet? Az összes újítás bevezetése után, nagyon sok teendőtök lesz majd a farm körül. Nagyon sok új épület és funkció teszi majd izgalmassá farmotok életét és alkalom adtán nagyobb eventek létrehozását is. Ezenkívül lesz egy ló karám és még mindenféle izgalmas event vagy még annál is több. Ezek az újítások egymásra épülnek majd, és remélhetőleg ez még mókásabbá teszi a játékot, ráadásul növeli a farmok közötti eltérést is.


Az első nagyobb lépés az új háttér elhelyezése lesz a farm mögött, a későbbi változtatásokat még köd fedi. Ezek után, minden új jellemzőt és funkciót a szokásos frissítések során adjuk hozzá a játékhoz, ahogy eddig is. Így egy csomó új funkció az év végére marad, amelyek által még több klassz dolgot hozhatunk létre, mindent megfelelően beállítva.

Ahogy már észrevehettétek, ez magába foglal, egy csomó olyan dolgot amit már régóta szerettetek volna- lovak, még több és nagyobb eventek, új termékek és még nagyon sok új dolgot hozunk létre az új farm környezettel. Természetesen nem csak a környezeten és annak új épületein dolgozunk!

Remélem megértitek, hogy a jelenleg rendelkezésünkre álló információk még változhatnak és idővel további részletekkel tudunk szolgálni a környezettel kapcsolatban, attól függően mennyire működik jól.

Regisztráljatok bátran, és osszátok meg a többiekkel játékkal kapcsolatos élményeiteket!

Forrás: Goodgame Bigfarm Fórum

Címkék: frissítés játék játékok 2014 farmos játékok big farm játék goodgame big farm bigfarm goodgame bigfarm bigfarm goodgame bigfarm játék farm játék bigfarm játékok bigfarm online új hírek

Frissítések augusztus 5-én

 2013.08.03. 10:18

Jövő héten hétfőn jön az újabb frissítés, amivel megérkezik a játékba az Eredmények második felvonása!


Matricásalbum

 • Az Eredményekre kattintva érhetitek el a matricásalbumotokat. Itt ragaszthatjátok be a már összegyűjtött matricákat, amiket aztán megmutathattok a többi játékosnak.
 • A többi játékos minden beragasztott matricátokat megcsodálhatja.
 • Ti dönthetitek el hogy melyik matricákat mutatjátok meg a többieknek. Csak azokat a matricákat láthatják a többiek amiket az albumba beragasztottatok.
 • Ha a matricásalbumban egy matricára kattintotok, megtudhattok minden infót az adott eredményről.
 • A titkos eredményeknél a játék nem fogja kiírni hogy mivel szerezték meg azt. Így a titok titok marad!


Hasonlítsd össze az albumod a szövetkezeted tagjaival!

 • Az eredmények menüben az "Összehasonlítás" gombra kattintva megnyílik az összehasonlító ablak.
 • Itt kiválaszthatjátok az egyik játékost a szövetkezetből, és láthatjátok az összehasonlítást.
 • Az összehasonlító táblázat mutatja a neveteket, a matricák szintjét, és azokat az eredményeket amiket már elérhetővé tettetek.
 • A titkos matricákról itt sem láthattok semmi infót ha még nem teljesítettétek azt.


Más változások az eredményeknél

 • A matricapontok ikonja zöld csillaggá változik, így világosabban látszik majd mi is az pontosan.
 • A frissítéssel együtt 8 új eredmény is bekerül a játékba, egy ezek közül titkos eredmény.

Különleges ajánlat

 • Ez az ajánlat a Prime Dayhez és a Prime Timehoz hasonló. Az ajánlatot a játék véletlenszerűen teszi be néha-néha pár játékoshoz. Ha az ajánlat ideje alatt aranyat vásároltok, megkapjátok a jutalmat, ami a következő lehet: Csökkentett árak, különleges dísztárgy és egyéb meglepetések. Például: Az ajánlat csak bizonyos szintű játékosoknál jelenik meg, vagy éppen az új vagy visszatérő aranyvásárlóknál. Ez a különleges ajánlat később folyamatosan bővülni fog.

Hibajavítások és más egyéb (Szövetkezeti fa)

 • A szövetkezeti fánál most már jól mutatja a játék azokat a játékosokat akiknek a fáját már megöntöztétek.
 • A fánál található listában már az egér görgőjével is mehettek le vagy fel.
 • Az infó ablak mutatni fogja azokat a játékosokat is akik a Te fádat öntözték meg.

Címkék: gyűjtés eredmények különleges ajánlat prime time big farm big farm játék hibajavítások prime day szövetkezeti fa matricapontok titkos eredmény titkos matricák matricásalbum