Big Farm

Egyre naposabb és melegebb van, s szeretnénk megosztani veletek egy nyári kikapcsolódást. Készülj fel hétvégére, sok akció és izgalom vár a Big Farm Nyári Hétvégi különleges Ünnep.
Nézzük is akkor mi várható:

 Nyári hétvégi tűzijáték

Hogy megünnepeljük a nyarat, minden hétvégén többször tűzijáték fog felbukkanni a farmház felett. Míg a tűzijáték tart, különböző bónuszokban részesülhetsz.
- A tűzijátékok véletlenszerűen fognak érkezni.
- Minden tűzijáték korlátozott ideig tart
- A tűzijáték ideje alatt dupa mennyiségű felröppenőt kapsz (pl. tűzifa) Ezt nem befolyásolja a tényleges termelés mennyiségét. 
- Nem fogja érinteni a "Pigless hőse" és az "Hova tűntek a méhek" eventek felröppenőit.

További infók a tovább gombra kattintva érhetőek el!

Címkék: hírek event tűzijáték események lovarda big farm big farm játék szigetfarm big farm nyár nyár 2016 big farm nyár 2016 száguldó gazda nyári víkend lótréner fagylaltos kocsi nyári hétvégi event

Sziasztok!

A mai napon két apróbb frissítést hoztunk el nektek. Íme a frissítésekhez tartozó rövid leírás:

Hóember esemény:

A hóember esemény, mint téli esemény, visszatér. Jó szórakozást hozzá.

Kisteherautó őrület:

Február 9, 10, 11-én kollektív őrület veszi kezdetét, melyhez mindenkinek jó szórakozást kívánunk. Gyűjtsd össze bizonyos tárgyakat az esemény során. (pl. különböző magokat, napraforgómag).

Mindenkinek jó játékot!

Címkék: frissítés online játék farmos játékok big farm big farm játék farmos játék goodgame big farm játék hóember esemény kisteherautó őrület

Sziasztok Big Farm rajongók! Elég régen jelentkeztünk már, sajnos eléggé elfoglalt voltam az elmúlt hónapokban. Most viszont igyekszem újra feléleszteni az oldalt. Ezúttal egy izgalmas frissítéssel, amelyben a Kínai újévről és a Valentin napi eseményről olvashattok.

Kínai újév


A kínai újév fesztivál, egy tavaszi fesztivál. Egy tradicionális ünnep Kínában, ahol az új holdat ünneplik, amit valamikor januárban/februárban ünnepelnek. Ez az év a majom éve lesz, ami február 8-án kezdődik.

Most bepillanthatunk ebbe az évszázados hagyományba, és megismerkedhetünk annak minden mítoszával ebben az eseményben. Gyűjtsd össze a Big Farm játékban 12 kínai állatövi jegyet, és nyerj klassz nyereményeket.
 

Címkék: frissítés online játék valentin nap kínai újév kínai horoszkóp csillagjegy zodiák valentin napi játék big farm big farm játék bigfarm bigfarm játék big farm regisztráció majom év kínai újév 2016 big farm 2016 big farm valentin nap valentin nap 2016

Sziasztok!

Egy újabb kisebb frissítés került be a játékba. A lóvásár egy új épület a lovardában, a lovas boltban pedig alkalmatok nyílik különleges lovakat megvásárolni. Emellett rengeteg apróságot is hozott a frissítés, melyben új ajánlatok, új könyvek és új prime eventek is érkeztek. De nézzük is meg közelebbről a hírt!


Újdonság: Lóvásár és Lovas Bolt

A Lóvásár egy új épület a lovardában, ami a játékosok számára a 21. szinttől válik elérhetővé. Összegyűjt minden olyan boltot és üzletet, ami a lovakhoz kapcsolódik. Például itt megtaláljátok a Benzinkutat is. Bár a legfontosabb eleme a Lóvásárnak a Lovas Bolt.

A Lovas Boltban alkalmatok lesz különleges lovakat vásárolni. A lovardában fogjátok megtalálni. A bolt véletlenszerűen fog ajánlani lovakat azonnali megvásárlásra különböző színekben, nemesítési hatásokkal, szintekkel, minőséggel és jellemzőkkel. Ezeknek a lovaknak a költsége igazodni fog a minőségükhöz, tehát egy jobban fejlett ló többe fog kerülni, mint egy átlagos.

Címkék: könyvtár szerverek ajánlatok lányos játékok lóvásár farmos játékok cseresznyéskert almáskert goodgame játékok big farm big farm játék virágfarm hibajavítások bigfarm lovas bolt betakarítási időzítők big farm ajánlatok játékosok kedvence tematikus épületek verseny az idővel prime evenet prime event prime bónusz szövetkezeti verseny big farm játék regisztráció

Sziasztok!

Egy nagyobb frissítés került be a játékba: a lovas versenyek. Eme kiegészítővel még izgalmasabb időtöltést jelent mindenkinek a Big Farm játék!

Lovarda - Játékos vs. Játékos versenyek

Akartatok valaha is más játékosokat kihívni? Elsajátítottátok már az összes trükköt, amiket Tessa, George és Lester mutathat?

Most megkapjátok az esélyt, hogy a szervereteken lévő más lovas oktatókkal versenyezhessetek.

Címkék: üzemanyag lovak george osztályok jutalmak lester farmos játékok tessa hirdetőtábla lovas játékok ligák big farm big farm játékok big farm játék ördög vagy angyal gyémánt liga prime day bigfarm bigfarm játék lovas versenyek platina liga bronz liga arany liga ezüst liga szezonok lovas szezonok serkentők játékos versenyek játékos vs játékos versenyek

Lótanya újdonságok

 2014.12.26. 23:08

Sziasztok!

Izgalmas újdonságok érkeztek a játékba, amelyek a Lótanyán fognak újdonságokat hozni.

Ezentúl nem csak több ló büszke gazdája lehetsz, hanem tenyészthetsz egy utódot is a meglévő lovaidból, melyeknek bónuszait és képességeit Te magad kezelheted, így biztos lehess benne, hogy a legjobb lovaid Neked lesznek a városban! 

Címkék: vásárlás újdonságok versenyek feladatok lovak istálló családfa kódok bónuszok big farm lótanya tenyésztési folyamatok

Változások a Szigetfarmon

 2014.12.26. 22:57

Sziasztok!

Néhány újdonság érkezett a játékba, és az Ördög vagy Angyal részbe javítások kerültek. Ezen kívül néhány apróbb változás is bekerült a játékba.

Új dolgok a Szigetfarmon

Pár régebbi, már ismert funkciót bevezetünk a Szigetfarmra is. A két újdonság Omarhoz és a könyvtárhoz kapcsolódik.

Szigetfarmos cuccok Omarnál

Omar úgy döntött, hogy kibővíti a kis üzletének kínálatát, és elkezd szigetfarmos terményeket is árulni. Úgyhogy ezentúl Omar a szigetfarmon is megjelenhet.

Omar új ajánlatokat kínál nektek, amik speciálisan a szigetfarmra vonatkoznak.
Nincs elég alapanyagod egy koktélhoz? Akkor Omar koktél-csomagja épp neked való! Kifogytál a szigetdollárból? Semmi gond, Omar ezen is tud segíteni.

Könyvek a szigetfarmhoz

A könyvtárba új könyvek érkeztek, amik a szigetfarmon segítik a termelést. A szigetfarmos könyvek kapnak egy teljesen új fület a könyvtárban. Természetesen ezek a könyvek is véglegesek, és akkor is megmaradnak ha a szigetfarm eltűnik 30 nap után.Tengerifű cuccok

A szuper-cuccok hatását már biztosan mindenki ismeri (Pl. szupertrágya, szupertápok, stb.) És azt is mindenki tudja hogy a termelés idejét át lehet ugrani arannyal.

Ezt a két opciót ötvözzük az új, ritka Tengerifű cuccokban. Ezeket a már megszokott módon felhasználhatjátok az adott épületnél, és így megnő a begyűjthető termés mennyisége, kaptok egy kis tapasztalati pontot, és a termelés azonnal kész lesz.

A tengerifű-trágyát a gyümölcsösökben használhatjátok, a tengerifű-humuszt a termőföldeken, a tengerifű-tápokat pedig az istállókban. Az állatoknak különféle mennyiségű tengerifű-tápra van szükségük, hogy elinduljon a termelés. Ez a mennyiség az istálló körmenüjében fel lesz tüntetve.

Ezek a tengerifű-cuccok igen ritkák, és csak bizonyos eventeken lehet megszerezni őket. Az egyik ilyen biztos hogy Benny "Különleges ajánlat" eventje lesz.Ördög vagy angyal javítások

Mostantól annyi csínyt vagy ajándékot tárolhattok a raktárban amennyit csak szeretnétek. (Az eddigi max. 5 helyett)

És mostantól több ajándékot használhattok egy játékos farmján. De továbbra is egy csíny a maximum játékosonként. Egy játékos max. 3 ajándékot használhat játékostársa farmján.
Viszont mostantól egy játékos akármennyi ajándékot kaphat a farmjára.Egyéb változások

 • A könyvtárat kicsit hátrébb toljuk, hogy helyet szabadítsunk fel a zászlónak és a szövetkezeti fának. Ezután mindkettőt a farm jobb felső sarkában találjátok meg, rögtön a könyvtár előtt.
 • További prime-sale és exkluzív ajánlatok érkeznek a játékba. Többek között új kedvező ajánlatok a könyvtár könyveire, a szigetfarmhoz, és az Ördög vagy angyal eventhez.
 • Abban az esetben, ha egy Prime Sale-nél az áruk vagy a dísztárgyak csak egy bizonyos helyen használhatók (pl. a szigetfarmon), akkor ezt mutatni fogja az ablakban egy mutató.

Címkék: ördög könyvek könyvtár angyal változások ördög vagy angyal tengerifű cuccok super cuccok omár big farm szigetfarm

Szövetkezeti bajnokság

 2014.11.08. 12:47

A szövetkezei bajnokság

Ez egy új lehetőség, amivel a sikeresen teljesített küldetésekért még több jutalmat szerezhetsz! Gyűjts elismertségi pontokat a szövetkezetednek küldetések teljesítésével, és szerezd meg a klassz jutalmakat a szövetkezeted összes tagjának.

Hogy is működik majd ez pontosan?

 • Lényegében ez a bajnokság egy új event lesz: A farmotok bal felső részén jelenik meg, és csak meghatározott ideig elérhető.
 • Minden szövetkezet automatikusan részt vesz a bajnokságban, nem szükséges tehát külön regisztrálni rá.
 • A tagok a küldetésekben gyűjtött elismertségi pontokkal szerezhetnek szövetkezeti elismertségi pontot a szövetkezetüknek.
 • Ha a szövetkezet összegyűjtött ebből a szövetkezeti elismertségi pontból egy bizonyos mennyiséget, akkor az összes tag kap egy aktivitási jutalmat.
 • Összesen 50 megszerezhető aktivitási jutalom van. Többek között zsetonok, bizonyítványok, készletelemek, különféle trágyák és humuszok. Továbbá egy vadiúj Trófea dísztárgy.
 • Ezek az aktivitási jutalmak azonnal jóváíródnak a szövetkezet összes tagjánál, amint a szövetkezet elérte a jutalomhoz szükséges pontmennyiséget.További szabályok az eventnél

 • Egy event alatt minden jutalmat max. egyszer szerezhettek meg. Ha az event közben szövetkezetet váltotok, akkor sem szerezhetitek meg újra azt, amit az adott eventen egyszer már megkaptatok.
 • A jutalomosztás pillanatában tagja kell hogy legyél a szövetkezetnek, hogy megkaphasd a jutalmat. Ha a kiosztáskor épp nem vagytok szövetkezetben, de utána beléptek egybe, akkor sajnos az emiatt elmaradt jutalmakat utólagosan már nem kaphatjátok meg.
 • Ha a szintetek nem elég nagy ahhoz, hogy a kapott nyereményt használni tudjátok, akkor is megkapjátok azt. Viszont amíg el nem éritek a hozzá szükséges szintet, nem tudjátok használni.

Jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: hírek frissítés játék játékok események humusz zsetonok bizonyítványok goodgame játékok big farm játékok big farm játék eventek bigfarm goodgame big farm játék szövetkezeti jutalmak szövetkezeti bajnokság trágyák trófea dísztárgy

BigFarm - Új gépek a garázsban

 2014.10.13. 17:28

Sziasztok farmerek!

Ezen a héten lesz egy második frissítés is, ami a garázst érinti. Lássuk, milyen újdonság jön pontosan a játékba

Új gépek a garázsban

4 új gép érkezik a garázsba, mindegyik más-más bónuszt hoz magával, vagy éppen egy különleges funkciót.

Újdonság, hogy ezeket a gépeket nektek kell majd aktiválnotok, hogy a hatásukat kifejtsék.
Minden gépnél 4 aktiválási lehetőség van. Ebből 3 bizonyítványokat és eszközöket igényel, a 4. lehetőség pedig aranyat is kér. Tehát mindegyik gép használható arany nélkül is, de mindegyiknél van egy 4., aranyas lehetőség, ami természetesen kicsit több bónuszt/terméket ad mint az ingyenes verziók.
Minden aktiválást követően megjelenik egy visszaszámláló óra - az adott gépet addig nem aktiválhatjátok újra míg ez az idő le nem jár. Természetesen más gépeket aktiválhattok közben. Minden gépet 7-es szintig fejleszthettek. Minél nagyobb az adott gép szintje, annál kevesebbet kell várnotok két aktiválás között.

Az új gépek bónuszai, hátasai

 • Erőgép
  Hatás: Az istállókból begyűjtött mennyiség bizonyos százalékkal megnő 1 óra erejéig (A százalék nagysága a gép szintjétől függ)
  Várakozási idő: 60 óra (1-es szint), 3 óra (7-es szint)
 • Különleges prés (30-as szinttől elérhető)
  Hatás: Melegház-humuszt termel, ami a melegházban növeli a begyűjthető mennyiséget (Minden trópusi növény különböző mennyiségű humuszt igényel)
  Várakozási idő: 48 óra (1-es szint), 3 óra (7-es szint)
 • Kerti homokfutó (31-es szinttől elérhető)
  Hatás: A következő begyűjtésnél bizonyos mennyiséggel megnöveli a begyűjtött sütik számát a pékségből (A mennyiség a gép szintjétől függ)
  Várakozási idő: 36 óra (1-es szint), 4 óra (7-es szint)
 • Humuszforgató
  Hatás: A sima humuszból eszközök vagy bizonyítványok segítségével prémium humuszt készít
  Várakozási idő: 48 óra (1-es szint), 2 óra (7-es szint)

Az éppen aktív gépek hatásai a boldogságmérő alatt jelennek meg, így mindenki könnyen megnézheti mi és menyi ideig aktív éppen. A 4 új gép a garázsban külön oldalon fog megjelenni. Egy új feladatsor is érkezik az új gépekhez.
Mindenkinek további kellemes játékot!

Címkék: hírek játék játékok bónusz garázs erőgép big farm big farm játék bigfarm bigfarm játék farmos játék goodgame big farm játék humuszforgató kerti homokfutó különleges prés új gépek online farmos játék

Frissítés szeptember 22-én

 2014.09.21. 18:19


Sziasztok!

Újabb frissítésre kerül sor, méghozzá szeptember 22-én hétfőn. Ezúttal a szigetfarmon történnek apróbb, de annál fontosabb változások!

A jövő heti frissítés így csakis a szigetfarmot érintő változásokat hoz magával.

Új áruk a kagylókereskedőnél

Benny ajánlatai között megjelenik egy új épület szigetfarmos stílusban. Ez az új épület egészen pontosan egy ház, aminek az értékei sokkal jobbak az Egyszerű házénál. Az új épületet kagylóért vehetitek meg Bennytől.Változások a bevezetőnél és a többi feladatnál

A szigetfarm első feladatait kicsit átdolgoztuk, hogy könnyebben haladhassatok velük. Így egyes feladatok később fognak megjelenni mint az előző szigetfarmnál.

Továbbá azoknak az épületeknek és bővítéseknek az árát kicsit csökkentettük, amik a sziget első pár feladatának teljesítéséhez szükségesek. Így rögtön az event elején szerezhettek pár trópusi magot és szigetdollárt.Ranglista és jutalmak az aktivitás alapján

A szigetfarm megkapja a saját ranglistáját, ahol a játék a szigeten összegyűjtött kagylók száma alapján rangsorolja a játékosokat.

Az első 5 helyezett az event végén egy különleges jutalmat kap - egy sertéstelepet trópusi stílusban! Ez a különleges sertéstelep több sertést termel mint a sima.

Ezenkívül más különleges ajándékokat is kaphattok, méghozzá az aktivitásotok alapján. A jutalmak előre megadott mennyiségű begyűjtött kagyló után járnak, és ha elértétek az egyik megadott mennyiséget, akkor automatikusan megkapjátok az érte járó jutalmat. Például új, trópusi stílusú dísztárgyakat, amiket aztán felépíthettek a sima farmokra...

 • Vízicsúszda - 4x4 - 30 boldogságpont
 • Csendes-óceáni halászhajó - 4x3 - 30 boldogságpont
 • Lemúrszobor - 3x3 - 30 boldogságpont
 • Igazgyöngy - 2x2 - 30 boldogságpont


... vagy egy új, trópusi tehénistállót, ami nem csak több tejet termel, de ráadásként kevesebb helyet is foglal (5x5 a mérete).

A jutalmak megszerzéséhez szükséges kagyló mennyisége a ranglistánál fel lesz tüntetve.

Az első szigetes eventen megszerzett és jelenleg nálad lévő kagylók természetesen nem számítanak bele a ranglistába mikor legközelebb elindul az event. A ranglista minden egyes szigetfarmos event végén nullázódik és a következő szigetfarmnál újraindul. A megnyert dísztárgyak és épületek természetesen nálatok maradnak.

 

Event áttekintés

Az event áttekintésnél minden fontos információt megtaláltok a szigetfarmmal kapcsolatban egy helyen. Ezt az ablakot többek között a repülőtér körmenüjéből nyithatjátok meg.


A következők jelennek meg ebben az áttekintős ablakban: információ a szigetfarmról, a szigetfarm hatása a környezetre (Üvegház, Hajó, stb.), információ a fejezetek jutalmairól, a pénzváltásról, a ranglistákról és a ranglista jutalmairól.

Az áttekintés különböző fülekre lesz osztva, így gyorsan megtalálhatjátok amit éppen kerestek. Minden fülön ott lesz az eventből hátralévő idő, így mindig tudni fogjátok mennyi idő múlva tűnik el a szigetfarm.
Jó szórakozást!

Címkék: frissítés bevezető ranglista igazgyöngy aktivitás jutalmak kagylók big farm big farm játék goodgame big farm hibajavítások bigfarm szigetfarm kagylókereskedő vízicsúszda csendes-óceáni halászhajó lemúrszobor boldogságpont trópusi tehénistálló