Big Farm

Kedves Játékosok, újabb frissítések érkeznek:

Jövő héten Hétfőn ismét frissítés lesz a játékban, ami a következő újdonságokat tartalmazza:

Újfajta "Adománygyűjtés az árvaháznak" event

Rita meglátogatja a farmotokat, hogy az adománygyűjtésről tájékoztasson titeket. De ezúttal van egy kis változás: Minden játékos aki adományozott valamit kapni fog egy dísztárgyat!Az event 20. szinttől elérhető

  • Az event ideje alatt dollárral támogathatjátok az árvaházat
  • Mikor az event végetért, Rita minden adományozónak adni fog egy dísztárgyat, aminek a boldogsága attól függ, hogy az illető mennyit adományozott az event alatt. A dísztárgy a gyűjtődobozba kerül, ahonnan tetszés szerint kirakhatjátok bármelyik farmra.
  • A dísztárgynak 3 fajtája van, a kinézet a dísztárgy boldogságától függ (Úgy mint pl. A titokzatos ázsiánál a teakert)
  • Itt is lesz ranglista, ahogy a régi eventnél is volt. Ha jó helyezést értek el, a dísztárgy boldogsága tovább növelhető. A 3 legtöbbet adományozó játékos egy 4. fajta dísztárgyat kap.

Növénynemesítő

  • A növénynemesítővel kapcsolatban is lesz pár feladat.


Más változások

  • A begyűjtött termékek, készletelemek, stb. láthatóbbak lesznek és kicsit tovább maradnak ott a farmon. A begyűjtött mennyiség is láthatóbb lesz, így a játékos jobban láthatja mennyit gyűjtött be pontosan.
  • A humusznál a körmenü közepén mostantól "+50%" lesz látható a korábbi "150%" helyett. Ez természetesen vonatkozik a Prémium humuszra és a Szuperhumuszra is.
  • A Raktárban a Felszereléseknél ezentúl a maximum mennyiség is jelezve lesz a víznél és a nemesített növényeknél.
  • Az event ideje alatt megvehető speciális növényeket a farmkezelőben is láthatjátok amíg az event tart. Így a varázsbabnál, rizsnél, stb. már a vetés előtt láthatjátok hogy mennyiért lehet őket eladni.

Címkék: frissítés jótékonyság játékok big farm big farm játékok big farm játék július 15. szerhumusz prémium humusz

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr275402130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása