Big Farm

A Big Farm fórumban újabb frissítést közöltek, íme a részletes leírás:

Nagy Prime Day

A Nagy Prime day hasonló mint a sima Prime day, itt viszont a megtöltendő vizestartály kicsit nagyobb. Ha sikerül megtöltenetek a tartályt (arany rendeléssel), megkapjátok a jutalmat, ami nem más mint pár vadiúj Napraforgómag!

Szövetkezetek

  • A lenyitható menüket kicsit átdolgoztuk, így most remélhetőleg átláthatóbbak.
  • A kutatásoknál a fenti, lenyitható menüben (Virágfarm, Szövetkezet, stb.) a szöveg mellett egy kis ikon is helyet kap, hogy könnyebb legyen megkülönböztetni őket egymástól.


Más változások

  • Az ültetésnél helyet kap egy új funkció: "az utoljára vetett mag ültetése" ! Ez az új gomb a körmenüben azt a magot fogja mutatni, amit legutoljára ültettetek - így a vetés kicsit gyorsabbá válik.
  • A feldolgozó épületeknél a termelésnél mostantól ott lesz az is, hogy a termelni kívánt dologból mennyi van raktáron.
  • A Küldetések ablak ketté lesz osztva, így láthatjátok az éppen futó küldetést és a szövetkezeti projektet is. Ha fut egy küldetés, mutatni fogja az aktuális helyezésed, és ha fut egy projekt, mutatni fogja hogy mennyit gyűjtöttetek már össze az adott dologból.

A nyárra valót tekintettel reméljük mindenkinek sok ideje van már játszani. Ebben a tikkasztó hőségben nagyon nem is lehet mást csinálni. Na jó, a strandolás kivétel, az igazán hűsítő tud lenni mostanság! :)

Címkék: küldetések szövetkezetek big farm big farm játékok goodgame big farm eventek utoljára vetett mag ültetése körmenü nagy prime day

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr465370546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása