Big Farm

Jövő héten Szerdán jön a következő frissítés, amivel megérkeznek a játékba az Eredmények!


Eredmények

Az eredmények megszerzéséhez különféle feltételeket kell teljesítenetek. Minden eredményért amit sikeresen teljesítetek, egy matricát kaptok.
Ezeket a matricákat gyűjtögethetitek, és később egy matricás albumba ragaszthatjátok őket, amit aztán megmutathattok a barátaitoknak.
De hogy is működik ez az egész?

  • Az új Eredmények ablakban láthatjátok az eddig megszerzett matricákat és azokat az eredményeket amiket még nem teljesítettetek.
  • Minden eredményért ami matricát ad Matrica-pontokat is kaptok. Ezekkel a pontokkal újabb eredményeket tehettek elérhetővé, amiket utána már teljesíthettek is.
  • Egyes eredményeknek nem csak egy, hanem több szintje is van. (Természetesen minden egyes szintért kaptok matricát és pontokat).
  • A matricapontokért klassz jutalmakat (Pl. dísztárgyakat) kaphattok.
  • A sima eredmények mellett vannak rejtett eredények is, aminél a játék nem írja le hogy mit kell csinálnotok pontosan hogy megszerezzétek. (Ezek is adnak pontot és matricát).


Ezzel a frissítéssel még csak pár eredmény érkezik a játékba. A következő frissítésekkel aztán folyamatosan jönnek majd eredmények.

A matricás album csak később kerül majd be a játékba és mielőtt megérkezne természetesen több információt is leírunk majd róla.

Prime Day

  • (Kiegészítés az előző frissítéshez) A Prime day ablakában a jutalom tulajdonságait is megnézhetitek, ha az Infó gombra kattintotok.


Más változások

  • A "Bevétel egységenként" részt eltávolítottuk a Vetés menüből, mivel arra ott nincs szükség. A farmkezelő természetesen továbbra is mutatja a növények eladási árát. (És az eventes magoknál a Vetés menüben is ottmarad az eladási ár).
  • A kerekített időpontoknál (pl. Ázsia event, Hátralévő idő: 6 nap) egy ~ jel lesz az időtartam előtt a félreértések elkerülése végett.
  • A növénynemesítőt és a speciális magokat újra átdolgoztuk. A későbbi szintek előnyei javulnak, ezzel együtt a nemesítő fejlesztási költségei is növekednek. Pontosabb infókat ezzel kapcsolatban akkor írunk majd ha biztosan tudjuk mi hogy változik.

Címkék: játékok eredmények online játék vetés magok dísztárgyak big farm big farm játék goodgame big farm prime day bevétel egysége farmkezelő ázsia event

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr665414658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása