Big Farm

Sziasztok!

Egy kissé megkésve jelentkezünk Big Farm blogunkban, de igazából óriási változás nem történt a játékban ezalatt az idő alatt. Az április 29-ei frissítésben csak néhány inaktív játékos törlése történt meg. Ezenkívül apróbb változások történtek a Prime Day-en belül.

Inaktív játékosok törlése

Egyre több játékos regisztrál a Big Farmba, így már több, mint 25 millió játékosunk van összesen! Néhány játékos már hosszú ideje nem lépett be, ezzel akadályozva az új játékosokat abban, hogy ugyanazt a felhasználó nevet válasszák, annak ellenére, hogy ezen inaktív játékosok már hosszú ideje nem játszanak. Mostantól az újabb játékosoknak lehetőségük lesz arra, hogy az inaktív játékosok neveit válasszák: ismét tavaszi nagytakarítást tartunk - így minden olyan játékost törlünk, aki legalább 6 hónapig nem volt aktív (nem lépett be a játékba).


Szóval ha van egy inaktív farmod valahol, valamelyik szerverünkön, akkor gondold meg használnád-e ismét! 

 Változások a Prime Day-ben

A Prime Day dobozainak tartalmát úgy alakítjuk, hogy adott szinten játszó játékosok, vagy játékoscsoportok szükségleteit jobban kielégítsék. Ez három új verziót jelent! Ahogy a korábbi Prime Day tapasztalati pont és dollár változtatásnál, úgy ennél a változtatásnál is a játékosok igényeinek nagyobb lefedésére törekszünk.

Hibajavítások és egyéb változások

  • Kijelentkezés vagy játékhiba folytán eltűnő küldetéspaneleket és dialógusokat javítjuk.
  • A küldetések párosító rendszerét is tökéletesítjük.

További jó játékot kívánunk mindenkinek!

Forrás: Big Farm fórum

Címkék: hírek frissítés játék április játékok játékosok 2014 változások farmos játékok 25 millió big farm big farm játékok big farm játék goodgame big farm prime day bigfarm játék big farm leírás goodgame big farm játék inaktív játékosok

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr626123214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása