Big Farm

BigFarm - Új gépek a garázsban

 2014.10.13. 17:28

Sziasztok farmerek!

Ezen a héten lesz egy második frissítés is, ami a garázst érinti. Lássuk, milyen újdonság jön pontosan a játékba

Új gépek a garázsban

4 új gép érkezik a garázsba, mindegyik más-más bónuszt hoz magával, vagy éppen egy különleges funkciót.

Újdonság, hogy ezeket a gépeket nektek kell majd aktiválnotok, hogy a hatásukat kifejtsék.
Minden gépnél 4 aktiválási lehetőség van. Ebből 3 bizonyítványokat és eszközöket igényel, a 4. lehetőség pedig aranyat is kér. Tehát mindegyik gép használható arany nélkül is, de mindegyiknél van egy 4., aranyas lehetőség, ami természetesen kicsit több bónuszt/terméket ad mint az ingyenes verziók.
Minden aktiválást követően megjelenik egy visszaszámláló óra - az adott gépet addig nem aktiválhatjátok újra míg ez az idő le nem jár. Természetesen más gépeket aktiválhattok közben. Minden gépet 7-es szintig fejleszthettek. Minél nagyobb az adott gép szintje, annál kevesebbet kell várnotok két aktiválás között.

Az új gépek bónuszai, hátasai

  • Erőgép
    Hatás: Az istállókból begyűjtött mennyiség bizonyos százalékkal megnő 1 óra erejéig (A százalék nagysága a gép szintjétől függ)
    Várakozási idő: 60 óra (1-es szint), 3 óra (7-es szint)
  • Különleges prés (30-as szinttől elérhető)
    Hatás: Melegház-humuszt termel, ami a melegházban növeli a begyűjthető mennyiséget (Minden trópusi növény különböző mennyiségű humuszt igényel)
    Várakozási idő: 48 óra (1-es szint), 3 óra (7-es szint)
  • Kerti homokfutó (31-es szinttől elérhető)
    Hatás: A következő begyűjtésnél bizonyos mennyiséggel megnöveli a begyűjtött sütik számát a pékségből (A mennyiség a gép szintjétől függ)
    Várakozási idő: 36 óra (1-es szint), 4 óra (7-es szint)
  • Humuszforgató
    Hatás: A sima humuszból eszközök vagy bizonyítványok segítségével prémium humuszt készít
    Várakozási idő: 48 óra (1-es szint), 2 óra (7-es szint)

Az éppen aktív gépek hatásai a boldogságmérő alatt jelennek meg, így mindenki könnyen megnézheti mi és menyi ideig aktív éppen. A 4 új gép a garázsban külön oldalon fog megjelenni. Egy új feladatsor is érkezik az új gépekhez.
Mindenkinek további kellemes játékot!

Címkék: hírek játék játékok bónusz garázs erőgép big farm big farm játék bigfarm bigfarm játék farmos játék goodgame big farm játék humuszforgató kerti homokfutó különleges prés új gépek online farmos játék

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr596787669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása