Big Farm

Sziasztok blogozók!

Ezúttal egy februári frissítésről adunk hírt, ami elmaradt. Hamarosan utolérjük magunkat, és már tényleg a legfrissebb hírek kerülnek majd ki az oldalra! =)


Farm környezet

Egyenlőre csak az új hátteret fogjuk elhelyezni a játékban. Jelenleg ezt még nem fogjátok tudni a játék során használni, minden a gyakorlatban is használható újítást később fogunk hozzáadni.
Mivel ez tényleg hatalmas változás lesz a játékban, ezért ezt csak lépésről lépésre különböző szerverek segítségével tudjuk lehetővé tenni. Először kisebb szervereken teszteljük, így ha minden jól működik későbbiekben többi világszerveren is bevezetjük. Minden a ti szervereteket is érintő soron következő szerverleállásról folyamatosan értesítünk majd titeket.


Egyéni küldetés: Arany bánya (következő héten február 17-én esedékes)

Egy újfajta küldetéssel találkozhattok majd. Az egyéni küldetés során minden olyan játékos, aki bizonyos kritériumoknak megfelel, rájuk szabott küldetésekkel találkozhat. Egyedül ezek a játékosok lesznek képesek a feladatok elvégzésére.
Az új arany bánya küldetés abban a pillanatban fog felbukkanni, amikor épp van egy felhasználatlan bányászati engedélyed, 3000 aranyad és 2-es szintű épp nem termelő bányád. A küldetés során megtudhatjátok hogyan használjátok jól a bányászati engedélyt, így a küldetés befejeztével nem csak a 4000 aranyat fogtok kapni,hanem ezen felül még valamennyi jutalom aranyat is. A küldetés a bányában való termelés után is fel fog bukkanni, tehát nem maradhattok le semmiről.


Nehézségi szint beállítása eventek során és nehézségi fok kiválasztása

Mióta azt hallottuk tőletek, hogy az eventek túl könnyűek, most előrukkoltunk valami újjal.
Néhányan már valószínűleg tudják, minden játékos a szintjének megfelelő nehézségű eventeken vesz részt. Így minél magasabb szintet értek el, annál nehezebb feladatokat kaptok.
Ez így is marad, viszont ha egyszer már magas nehézségi szinten fejeztétek be az event-et, ez után a frissítés után már képesek lesztek alacsonyabb nehézségi fokon megismételni azt vagy ha bevállaljátok akár az új Farm Specialista nehézségét is kipróbálhatjátok! De már most szeretnélek rá figyelmeztetni, hogy nagyon furfangosnak kell lennetek ahhoz, hogy az event legklasszabb dekorációját megnyerjétek.

(Megjegyzés: Ha már teljesítetted a jelenleg legnehezebb event szintet, a frissítés után még egyszer teljesítened kell, ahhoz, hogy a Farm specialista beállítást is használni tudd.)




Hibajavítások és további változtatások

  • A turorial szinteket némileg megváltoztattuk, így az új játékosok számára sokkal könnyebb lesz.
  • A koi halastó dekoráció mostantól megfelelően fog megjelenni a dekorációs toronyban.
  • Előfordulhat, hogy más játékosok farmjain lévő könyvtár mostantól máshogy fog kinézni, ez mindig az adott játékos elért szintjétől függ majd.
  • A méhészet menüben néhány eladással/termeléssel kapcsolatos problémát ki fogunk javítani.
  • A gyümölcsös grafikai hibáit is kijavítjuk.
  • A tiltólistán szeplő játékosok látogatásakor felmerülő bugot is kijavítjuk.
  • A tárgyak elforgatásánál felmerülő problémát is kijavítjuk.
  • És ahogy eddig is, apróbb szöveg elírásokról és felületi problémákról is gondoskodunk.

Játszatok továbbra is a legjobb, legizgalmasabb Goodgame farmos játékkal, a Goodgame Big Farm-mal!

Címkék: gyümölcsös farmos játékok tiltólista big farm big farm játék goodgame big farm hibajavítások farmos játék eladás termelés koi halastó big farm ismertető big farm leírás dekorációs torony farm könyvtár nehézségi szint farm specialista arany bánya küldetés egyéni küldetés farm környezet

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr355839966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása