Big Farm

Bigfarm 2014

 2014.03.02. 18:23

Idén még nem frissítettük az oldalt, úgyhogy most egy nagyobb frissítéssel állunk elő. A 2014-es év Goodgame Bigfarm frissítéseit hoztuk el nektek. Elsőként a 2014-es évre szóló beharangozó blog bejegyzést mutatjuk be nektek:

Szeretnénk titeket tájékoztatni arról, milyen fejlesztéseken is dolgozunk 2014-es évben. Most egy képet láthattok az eddigi legnagyobb újításunkról! Lehetséges, hogy nem értitek még pontosan mit is láttok a képen, sajnos mi sem mondhatunk erről sokkal többet, de természetesen egy-két infót azért megosztunk veletek.


A kép egy még befejezetlen tervet mutat, ami nem pontosan ugyanígy fog a játékban kinézni... habár nagyon hasonló lesz.

A második fő változtatás mellett (ami az ínyenc farm teljes átalakítása) 2014 fő projektje: a Farm környezet.
A "2014-es Projekt" a gyakorlatban úgy fog kinézni, hogy a Farm környezet minden új jellemzőjét lépésről lépésre adjuk csak a játékhoz a következő hónapok során. Így elegendő idő áll majd rendelkezésre a teszteléshez és nektek is több időtök lesz hozzászokni és megismerni ezeket az újításokat.


És hogy mi is az a farm környezet? Az összes újítás bevezetése után, nagyon sok teendőtök lesz majd a farm körül. Nagyon sok új épület és funkció teszi majd izgalmassá farmotok életét és alkalom adtán nagyobb eventek létrehozását is. Ezenkívül lesz egy ló karám és még mindenféle izgalmas event vagy még annál is több. Ezek az újítások egymásra épülnek majd, és remélhetőleg ez még mókásabbá teszi a játékot, ráadásul növeli a farmok közötti eltérést is.


Az első nagyobb lépés az új háttér elhelyezése lesz a farm mögött, a későbbi változtatásokat még köd fedi. Ezek után, minden új jellemzőt és funkciót a szokásos frissítések során adjuk hozzá a játékhoz, ahogy eddig is. Így egy csomó új funkció az év végére marad, amelyek által még több klassz dolgot hozhatunk létre, mindent megfelelően beállítva.

Ahogy már észrevehettétek, ez magába foglal, egy csomó olyan dolgot amit már régóta szerettetek volna- lovak, még több és nagyobb eventek, új termékek és még nagyon sok új dolgot hozunk létre az új farm környezettel. Természetesen nem csak a környezeten és annak új épületein dolgozunk!

Remélem megértitek, hogy a jelenleg rendelkezésünkre álló információk még változhatnak és idővel további részletekkel tudunk szolgálni a környezettel kapcsolatban, attól függően mennyire működik jól.

Regisztráljatok bátran, és osszátok meg a többiekkel játékkal kapcsolatos élményeiteket!

Forrás: Goodgame Bigfarm Fórum

Címkék: frissítés játék játékok 2014 farmos játékok big farm játék goodgame big farm bigfarm goodgame bigfarm bigfarm goodgame bigfarm játék farm játék bigfarm játékok bigfarm online új hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr855839946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása