Big Farm

Május 27-i frissítés

 2014.05.27. 08:10

Sziasztok!

A mai napon újabb frissítés kerül be a népszer farmos játékba, a Big Farm készítői ezúttal is sok újítást hoztak a játékba.

Küldetés-matchmaking változások

Új küldetésre vágysz, de a gép sorjában már a tizedik kukorica küldetést dobja ki, pedig a raktárad már roskadozik... ismerős Nektek?
Ennek elkerülése érdekében, egy kisebb változtatást eszközölünk, hogy a gép kisebb eséllyel adjon ugyanolyan fajta küldetéseket egymás után. Tehát, ha éppen egy kukoricás küldetést teljesítetek, elég kevés lesz annak az esélye, hogy a követekező küldetésetek is kukorica termelés legyen. Így próbáljuk meg csökkenteni a túlzott ismétlődést.
Ez a számláló, mely a valószínűséget irányítja, csak akkor fog visszaállni, ha már egy másfajta küldetést kaptatok, vagy ha kijelentkeztek.


Prime Time változások

A Prime Time egy új elnevezését fogjuk tesztelni. Az új név a felhasználók csak egy bizonyos százalékánál fog megjelenni, és a PT értéke önmagában semmit sem fog változni. Ha látjátok az új "Prime Time"-ot, mondjátok el nekünk, hogy tetszik!


Prime Day Interface változások

Pár apróbb változás a Prime Day Interface-szel kapcsolatban... például a jutalom értékének megjelenítése mostantól közvetlenül történik, így átláthatóbbá válnak az információk számotokra.


 Bugfixek és egyéb változások

  • Javításra került egy rendszerhiba, amely a prémium- és szupertáp megjelenítésvel kapcsolatban okozott problémákat.
  • A raktárak különleges magvakra vonatkozó tárolókapacitását megemeltük.
  • Megváltoztattuk a Prime Day, Prime Spending és Prime Sale elérhetőségét. A 8. szinttől minden ajánlat (Prime Day) illetve a 15. szinttől (Prime Day, Prime Spending, Prime Sale) elérhetőek, mostantól csak a 10. illetve 20. szinttől válnak elérhetővé.

Jó játékot!

Forrás: hivatalos fórum

Címkék: frissítés játék változások bugfix prime time farmos játékok raktárak matchmaking big farm big farm játékok big farm játék bigfarm bigfarm játék farmos játék big farm leírás prime day interface prime spending prime sale tárolókapacítás szupertáp

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr556212993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása